DELIR Arsene către Ana Birchall: „Curcă securistă și urâtă cu spume”, „Suge-o, Ramona!”


Ionel Arsene (președintele CJ Neamț și al PSD Neamț) i-a răspuns în urmă cu o oră pe un ton agresiv, la limita paranoiei, Anei Birchal care devoalase public că acesta o sunase pentru a o amenința.
Întreaga postare a lui Arsene poate fi văzută mai jos, în format foto, dar „momentul de glorie” al răspunsului lui Arsene este la final, în P.S.1:

<<PS 1: Am mai văzut și o curcă securistă și urâtă cu spume că scrie despre mine pe facebook! Acestei javre securiste pot doar să-i recomand cu drag o carte care o reprezintă! Cartea se numește: „Suge-o, Ramona!”>>.

Deși nu o numește expres pe Birchall, majoritatea celor care au citit au înțeles că acest pasaj îi este destinat fostului Ministru al Justiției.
Cartea la care face recurs Arsene este un roman contemporan care a avut un succes uriaș la public, mai ales prin prisma limbajului direct, tip underground. Personajul principal este de fapt un tânăr care relatează povestea stridentă a propriei deveniri, maturizarea sexuală şi morală, trecerea de la adolescenţă la maturitate.

Nu doar fostul Ministru e vizat de limbajul respectiv: liberalii sunt numiți din nou, în același verbiaj de cartier, „trepăduși”, „lepre”:

 

Postarea făcută de Arsene (care conține și pasajul cu „curcă securistă”, „urâtă cu spume”, „Suge-o, Ramona”) se bucură, evident de like-urile și share-urile rețelei de activiști cărora li s-a cerut, în toiul nopții, să facă acest mesaj viral. Interesant este că printre acești fani (de voie, de nevoie…) ai lui Arsene se numără și femei social-democrate care, altfel, își declară atașamentul față de valori tradiționale, de limbaj decent, de familie, de religie.

Surse Vestea spun că aceste derapaje evidente de limbaj ale liderului PSD Neamț, tot mai serioase în ultimele zile, i-au fost semnalate și președintelui național al PSD, Marcel Ciolacu. Rămâne de văzut dacă Ciolacu va lua vreo măsură sau nu, dacă va sancționa acest delir verbal sau dacă consideră că așa își va reveni PSD din picajul tot mai evident de un an încoace.

Daniel VINCA

 

3 thoughts on “DELIR Arsene către Ana Birchall: „Curcă securistă și urâtă cu spume”, „Suge-o, Ramona!”

  1. pedofil mic si zambaret ce esti tu,nenea Sosetica….nu mai ai lingai si trepadusi care sa iti faca treaba murdara,maimutoiule?

  2. Acesta este nivelul de educatie a unui babuin zis Ciorapel Flausatul,care nu deosebeste o persoana serioasa de una cu care isi petrece noptile prin hoteluri.Plangaciosul de Tg Neamt ar trebui sa invete ce inseamna decenta,insa si acest cuvant este prea mare pentru micutul Arsene plin de lene…

  3. Cu tot respectul, nici prestatia d-nei Birchall nu e departe de cea a d-lui Arsene!Sigur, limbajul e ceva mai retinut, dar atitudinea de „paracioasa” e la fel de gretoasa ca si injuraturile prezidentului.Sa nu uitam, totusi, imprejurarile ascensiunii politice a d-nei Birchall (deputata de Vaslui, a propos de moldoveni!) si nici prestatia ei absolut penibila ca ministru de justitie.Am si un aspect in care sunt in total dezacord cu dl. Arsene, si anume ca d-na Birchall ar fi urata!Nicidecum, domnia-sa arata (inca) foarte bine, pe masura carierei sale fulminante!In fine , total de acord cu faptul ca dl. Arsene a folosit un limbaj total deplasat si nu inteleg de ca naiba a trebuit sa o sune pe d-na Birchall?!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.