Delegați cu handicap la alegerile PNL Neamț


La alegerile PNL Neamț (detalii – AICI) au fost prezenți și delegați cu handicap locomotor. Un zoom pe partea stângă a imaginii de mai sus este elocvent:

 

Dacă utilitarele din partea superioară de pe locurile albastre pot fi ale vreunei firme care a livrat logistică și servicii (scenă, sunet etc), autoturismele din fața sălii (primul rând din jumătatea stângă) fac parte dintre cele ale delegaților la Congresul prin care PNL Neamț și-a ales noua conducere.

După cum se observă în prima imagine, mai erau locuri destule de parcat pentru șoferi fără handicap pe părțile laterale. Și cum mergem pe prezumția de nevinovăție, nu putem crede că ar fi vorba de liberali care și-au parcat mașinile ca niște bombardieri (pe locurile rezervate mașinilor celor cu handicap) ci că pur și simplu chiar au fost printre delegați și persoane cu dizabilități locomotorii.

În acest caz ar fi vorba de o bulină albă pentru un partid care ține cont de o reprezentare justă a tuturor categoriilor sociale deși, după cum scriam ieri, PNL Neamț a arătat că stă tare subțire în ce privește votul pentru corecta reprezentare a femeilor în forurile de conducere.

D.V.

 

One thought on “Delegați cu handicap la alegerile PNL Neamț

  1. Sunt la fel de handicapati precum cei cu BMW care parcheaza la mall in usa complexului,sa nu o doara piciorusele pe piti de la mers,sau ca slinosii care fac la fel la Lidl,pe motiv ca e „departe usa,boss”…..si „sacosele cu mici si bere e grele”. Natie de inepti.Si cum pestele de la cap se impute…..

Lasă un răspuns