DECONSPIRAT! Foto cu fostul şef SRI Neamţ, Corneliu Corduneanu!

corduneanu2c

Update!!! RECUNOSC, AM DATORII!
Recunosc, sunt unul din milioanele de români care (ca şi firmele lângă ştampilele cărora semnează ex-SRI-istul reconvertit în manager priceput) are diverse datorii. Nu e o situaţie plăcută (din toate punctele de vedere) mai ales că nici nu am avut norocul să iau nu ştiu ce TVA returnat pe exporturi fictive sau să mă judec cu ADS care să spună că datorez peste 22 milioane de euro.

Am datorii la bănci, la furnizori de utilitităţi sau servicii, la întreţinere. Vreo câteva mii de euro. Mult pentru mine, enorm de mult. Plătesc cu ţârâita, cum şi când pot…

Astfel că nu pot decât să apreciez faptul că, fix după publicarea acestui articol, a apărut un interes brusc pentru datoriile mele. Înţeleg că a devenit temă şi pentru jurnalişti care câştigă o bucată de pâine unde pot şi ei, adică prin curtea Est TV. Nu sunt supărat pe aceştia pentru că încerc să înţeleg în ce situaţie se află, între ordinul de la şeful cazărmii (ex SRI-istul reciclat, Dan Corduneanu) şi propriile datorii, salarii amânate etc.

Mulţumesc colegului de la Est TV care m-a avertizat. E încă o dovadă că, în ciuda unor momente trecătoare, a unor sarcini ingrate, sunt oameni care ştiu să rămână oameni.

Daniel VINCA

……………………………………………………………..

 

Corneliu Dan Corduneanu, fost şef al SRI Neamţ, actualmente considerat om din umbra preşedintelui CJ, Culiţă Tărâţă. Da, chiar el este în fotografia alăturată (foto 1) care poate fi considerată o premieră în condiţiile în care este ştiut că nu doar activii ci şi pensionarii din serviciile de informaţii nu sunt prea încântaţi să le apară pozele în public. Mai ales cei „pensionaţi înainte de termen”, pe motive medicale sau din categoria celor care vor fi aflate peste 50 de ani…

Despre Corneliu Dan Corduneanu – “Corneluş”, pentru amici – se spun multe. Unele or fi adevărate, altele nu. Ca este foarte des văzut la televiziunea Est TV despre care ştie tot poporul că e controlată de apropiaţii lui Culiţă Tărâţă o demonstrează chiar fotografia de mai sus (primită de la ziarpiatraneamt.ro care susţine că ar fi fost realizată chiar la Est TV). Un fost şef SRI se pricepe însă la multe, dovadă că numele şi semnătura lui Corneliu Dan Corduneanu apar pe documente ale firmei SC Durău SA despre care, de asemenea, ştie toată lumea că face parte din celebrul Holding TCE 3 Brazi al familiei lui Culiţă Tărâţă. Pe aceste documente, numele lui Corduneanu nu apare aşa, de florile mărului ci ca preşedinte de şedinţă AGA. Şi nu doar o singură dată (foto 2 şi 3). Asta înseamnă că fie Corduneanu este acţionar la Durău SA, fie avea procură din partea vreunui acţionar al firmei.

corduneanu aga2b corduneanu agab

Oricum, faptul că în mod frecvent fostul şef SRI semnează în calitate de şef de şedinţă arată că ceilalţi AGA-mani îi recunosc priceperea în organizarea discuţiilor. Nu este foarte clară funcţia oficială (sau nu) deţinută de fostul ofiţer SRI la Est TV dar şi la postul de televiziune este recunoscut stilul şedinţelor (de machetă?, de organizare?, de informaţii?) conduse de acesta.

Dacă o poză cu fostul şef SRI este o premieră, numele acestuia nu apare pe net pentru prima dată. Astfel, un anume Corduneanu Corneliu Dan, din Piatra Neamţ (acelaşi sau doar coincidenţă de nume?) semna pe 4 septembrie 2012 o petiţie online (foto 4 şi 5).

cord petitieb

 

 

 

cord petitie 2

O semna matinal, ca un adevărat militar învăţat să fie prezent la apelul de dimineaţă, adică la ora 7,48. Tema petiţiei era una militară şi socială în acelaşi timp, legată de tăierea pensiilor speciale ale militarilor.

VA URMA

……………

Background

După cum spune Robert Iosub, administratorul ziarpiatraneamt.ro, fotografia respectivă (foto 1) a primit-o de la sursă a sa, pe email şi că ar reprezenta un instantaneu surprins chiar în sediul Est TV. Calitatea precară a pozei ar însemna că aceasta a fost făcută fie cu telefonul, fie e vorba de o captură foto realizată de pe o filmare. Evident că dată fiind (de)formaţia profesională a lui Corneliu Dan Corduneanu, bănuielile acestuia îl vor roade până la aflarea unui posibil răspuns legat de “scurgerea” informaţiei în formă digitalizată. La ora 9 dimineaţa, ca în orice redacţie, la Est TV este şedinţa de machetă. Din respect pentru colegii de breaslă de la Est TV, sperăm să nu fie una prea tensionată, care să demonstreze o dată în plus de ce unii spun, referindu-se la această televiziune, “Cazarma tv”.

 

 

 

 

 

 

9 thoughts on “DECONSPIRAT! Foto cu fostul şef SRI Neamţ, Corneliu Corduneanu!

  1. Nu trebuie sa sapati mult. Vedeti doar daca acest Corduneanu care acum conduce serviciile ilegale ale lui Culita Tarata a fost trecut in rezerva, cand si de ce. Ma mir ca mai are tupeul sa aiba grija altora.

  2. Aici cred ca e vorba despre pixelul albastru. Cei doi discutau despre crearea de locuri de munca, despre plata la timp (sau inainte) a impozitelor datorate statului, despre binele comunitatii in general. Asa sa-i ajute Dumnezeu!

  3. Dupa cum stiti informatia costa, asa ca si domnul Corduneanu merita sa prinda de un capat al ciolanului care se numeste Durau S.A.

  4. Domnului Cornelus i se acorda incdredere si putere de catre domnul „Presedinte”, dar ei nu au absolut nici o treaba, ba chiar nici nu se cunosc!

  5. Al naibii coincidenta cu seful asta de la servicii,oare e normal sa foloseasca in interesul lui sau al altora aceste date??? Dar oare ce mai este normal in tara asta?

  6. Securist cu acte în regulă…..e clar cum lucrează nea” Culiță…..

  7. Va rog sa luati legatura cu mine sa va spun mai multe despre acest Corduneanu. Si de ce a fost dat afara din SRI si altele. Va ramane adresa mea de email, contactati-ma va rog!!!

  8. Domnule Vinca, cred ca ati interpretat gresit un gest corect prin care voiau sa faca un bine. Cred ca acest sef al cazarmei, tovarasul colonel, a trimis o echipa de la stiri sa plateasca intretinerea, ei traind si slujind un om credincios, fiu de taran, venit din brazda. Asa sa-i ajute Dumnezeu!

  9. Pingback: “Adevăratul agent al KGB din Neamţ” dat în primire de protestatarul Ţuburlui. E vorba  de ex-colonelul SRI... - vestea.net

Comments are closed.