Declaraţie ŞOC a şoferului de autobuz care a provocat accidentul: „Am intrat în intersecţie fără să mă asigur pentru că aveam geamurile aburite!”

Declaraţia şoferului de autobuz care a provocat acidentul de azi din intersecţia La Papuc (unde se intersectează drumurile Piatra Neamţ – Mărgineni cu Roznov-Girov) este halucinantă şi arată, încă o dată, pe mâna a ce fel de oameni ajung vieţile pasagerilor din mijloace de transport în comun.

„Din cauza geamurilor aburite de la autobuz nu am văzut că de pe drumul celălalt venea duba”, a spus şoferul de autobuz într-o declaraţie dată la faţa locului.

Autobuzul era pe un drum fără prioritate în acea intersecţie iar duba avea prioritate. Şoferul profesionist conducea un autobuz în care erau 25 de oameni. Autobuzul aparţine firmei Patru plus Trans.

D.V.

 

Comentarii Facebook

5 thoughts on “Declaraţie ŞOC a şoferului de autobuz care a provocat accidentul: „Am intrat în intersecţie fără să mă asigur pentru că aveam geamurile aburite!”

  1. Un idiot criminal . Anulat pe viata permisul .Cine sa ii stearga geamul, pasagerii ?Idiotul naibii .

  2. Toate astea sunt din cauza patronilor care trag de angajați și ii pun sa circule pe drumurile publice cu toate gunoaiele de autobuze. Sunt multi oameni care s-au plâns si se plâng in continuare de mijloacele de transport de pe aceasta rută, întârzieri pe timp de iarnă mai mari ca la CFR din cauza ca ii oblig sa plece la drum având cauciucuri uzate . Cine ii tine in spate si ii lasa pe ruta asta ? Ce măgarii sunt la mijloc? Nimeni nu se sesizează de atatia ani?

  3. Poate are si soferul putina vina ,dar cea mai mare o au cei de la firma pentru ca nu le ofera condiiti de transport,toti sunte.ti buni de criticat acum dar puneti.va in locul lui,sa va fie rusine…

  4. La cat ii plateste firma si cum, nici nu va gasi soferi mai buni….in plus si starea tehnica a masinilor firmei Patru Plus Trans lasa de dorit mult…..

  5. Bai Asmarandeo in care Cod rutier e prevazut sa iti stearga patronii geamurile ca sa imi fie mie rusine ca pasager ?
    Vedeti ce gandire aveti , de manivele de 3 luni facute la Caracal ? In somaj cu voi , la prasit papusoiul in cazul asta .

Lasă un răspuns