Decesul unui protestatar! Comunicat disperat al lui Arafat pe principiul „mortul e de vină”!

Un comunicat considerat de mulí drept unul „disperat”, a fost postat pe pagina de facebooc DSU (Departamentul pentru Situații de Urgență), structură care îl are ca șef pe Raed Arafat, subaltern direct al Ministrului de Interne Carmen Dan.

Arafat a avut în ultimele zile poziții publice evident pro-guvernamentale și pro-PSD pe tema interventiei în forță la mitingul din 10 august.

„Precizare referitoare la pacientul Gâzea Ilie, decedat în cursul nopții de 19 către 20 august 2018 la Spitalul din Alexandria:

În urma informațiilor conținute în documentele de la intervenția echipajelor medicale de urgență și prim ajutor calificat din Piața Victoriei în noaptea de 10 august 2018, s-a constatat că pacientul s-a prezentat la una dintre ambulanțele SMURD aflate la fața locului, acuzând Epistaxis (sângerare la nivelul nasului).

Pacientul a declarat echipajelor de urgență că suferea de boli cronice, precum hipertensiune arterială, iar la momentul examenului clinic, pacientul era conștient, cooperant, cu tensiunea arterială mărită (161/126), și oxigenare în limite normale (97%).

În urma acordării primului ajutor, i s-a propus pacientului transportul la spital, acesta refuzându-l sub semnătură.”

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns