De necrezut! Un director de la firma Primăriei a refuzat plicul cu bani oferit de salariați!

Un director de la o firmă a Primăriei Piatra Neamț a refuzat un pic cu bani oferit drept cadou de ziua lui de angajații din subordine, anunță surse neoficiale apropiate de societatea respectivă.

Este vorba despre Marius Ghineț, director adjunct la Publiserv (societate a Consiliului Local Piatra Neamț care desfășoară mai multe activități dar cea de bază este asfaltarea) care a avut ziua de naștere în urmă cu vreo 10 zile. După datina din Publiserv (valabilă și pentru șefi dar și pentru simpli angajați), a demarat tradiționala chetă pentru sărbătorit în care fiecare a dat cât a vrut și cât a putut: 5 lei, 10 lei…

S-au strâns circa 500 de lei și în momentul în care directorul Ghineț i-a invitat pe angajați să servească ceva gustări și… sucurile din sticlele aduse, „comitetul de inițiativă” i-a înmânat plicul. Surpriză însă, Ghineț le-a spus că are un salariu mulțumitor și, refuzându-i politicos, i-a îndemnat să ducă banii unui coleg care are o problemă de sănătate (avusese un AVC).

„Evident că nu era o sumă mare în plic dar domnul Ghineț a făcut gestul respectv înainte de a ști dacă e vorba de 100 de lei sau de 2000 de lei. Și nu a fost un refuz frontal care să ne irite ci a vorbit așa, ca între băieți și când ne-a spus să ducem banii colegului nostru ne-a uns la inimă”, a relatat unul dintre martorii prezenți la scena respectivă.

Ca director adjunct, Ghineț îi are în subordine exact pe oamenii care muncesc în teren (asfaltări, deszăpeziri etc), de la mecanici utilaje la muncitori necalificați, adică pe „șantieriștii” care realizează efectiv lucrările.

Ghineț a fost ales drept consilier local pe lista PMP la Consiliul Local Piatra Neamț însă apoi a acceptat propunerea de a deveni director adjunct la Publiserv, noua funcție fiind incompatibilă cu cea de ales local, drept pentru care și-a dat demisia din CL.

Sunat de Vestea, Marius Ghineț nu a răspuns la telefon pentru a da o eventuală declarație legată de gestul său…

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “De necrezut! Un director de la firma Primăriei a refuzat plicul cu bani oferit de salariați!

Lasă un răspuns