De la Vadim pentru Badea, ATAC SUBURBAN!

Image 2

Dumitru Badea, fostul lider al PRM Neamţ (fost parlamentar dar şi fost lider naţional în Partidul Tribunului) este ţinta unui nou atac din partea fostului său şef de partid.

Într-o pastilă publicată azi pe siteul tricolorul.ro, Badea este subiectul rubricii “Scuipaţi aici!”. “Bătrînul securist Dumitru Badea (76 de ani, operat la popou) şi-a tras partid: FDIN – am rîs ca nişte cocoşaţi. Ştiţi ce înseamnă FDIN? Fosile – Dinozauri – Impotenţi – Nenorociţi…”.

Textul nu are semnătură dar nu este o noutate că revista şi site-ul cu acest nume aparţin lui Corneliu Vadim Tudor iar stilul… spune totul.

De-a lungul timpului, la rubrica respectivă au fost încondeiaţi cu astfel de dedicaţii fie adversarii politici ai lui Vadim sau chiar foştii colegi cu care nu s-a mai înţeles.

Din păcate, nu avem un punct de vedere şi al celui vizat, Dumitru Badea nerăspunzând la telefon.

D.V.

One thought on “De la Vadim pentru Badea, ATAC SUBURBAN!

  1. Ca sa-i raspunzi lui Vadim, e echivalent cu bagatul batului….in rahat ! Risti sa-l imprastii si sa accentuezi duhoarea ! Sau, a batului prin gard, cand risti sa te-mproaste ‘dulaul” cu spumele din dotarea maxilarelor…. Of, cand mi-aduc aminte ca o fo’ o vreme in care chiar am pus stampila pe numele sau….! Era pe vremea, cand inca „juca” doar la un singur capat si se exprima coerent. Dupa ce a inceput sa faca „aliante” pe interes, doar, doar a ramane „pe teren”….m-am retras de la al mai sustine. E pamfletar, bun, nimic de zis, dar……limbajul suburban ia de multe ori locul sfichiului umoristic, al jignirii subliminale, pe care doar tre’ s-o intuiesti, nu s-o inghiti cu noduri ! Nu-i el cel care-a folosit primul jignirea si injuratura groasa la adresa oponentului, dar in cazul lui, aceasta a depasit limitele acceptabile, unui asa zis pamflet ! Batranul securist, o fi scris si citit mult la viata lui….., deh, meseria, dar n-are ceva…. N-are vorbele „pe el” sau la el, asa cum le are Vadimul…. Din „razbelul” cu Vadim, iese cu chilotii murdari si cu ochii umezi ! Sa nu-l plangem pe Badea….. Multi din colegii sai se afla in „capul mesei” si el le poate fi de folos !

Lasă un răspuns