De la cititor Vestea pentru primarul Chitic! Poza zilei: Normalitate în administraţie!


Fotografia de mai sus a fost remisă redacţiei Vestea de un cititor al acestui site care a ţinut să sublinieze că e dedicaţia lui pentru primarul Dragoş Chitic şi pentru „normalitatea în administraţie” pe care edilul o promitea în campanie electorală.

„Asta e normalitatea promisă şi asigurată de domnulu primar”, a spus cititorul care a ţinut să sublinieze că firma care „stă dărâmată ca la o casă de vădană” este a unei instituţii subordonate Primăriei. De asemenea, tânărul din imagine este unul din cerşetorii care ăşi fac constant veacul în zona unde, alături de sediul Direcţiei de Taxe şi Impozite se mai află „Paşapoartele”, „Permisele Auto” etc…

Precizare: cititorul Vestea care a trimis această fotografie este… membru PNL!

D.V.

3 thoughts on “De la cititor Vestea pentru primarul Chitic! Poza zilei: Normalitate în administraţie!

 1. Sa vedeti seara pa Aleea Ulmilor ce golaneala si politia trece in viteza doar si nimic mai mult .

 2. In acea zona se parcheaza pe trecerea de pietoni in apropierea sediului politiei non stop vezi zona Directiei silvice si nimeni nu vede .

 3. este foarte bine acolo . la directia taxe si impozite , politie , prefectura si primarie . acolo trebuie sa se adune toti .peste drum , judecatoria – care doarme pe ea .
  cand boschetarii conduc institutiile , fratii lor invadeaza strada . simplu .
  pana nu cade victima vreun membru al unei familii de smecheri locali , nu se vor lua masuri cu acesti nenorociti ai sortii .
  vinovati sunt si inteligentii de localnici , care-i incurajeaza .
  ce nervozitate mai naste acest subiect la cei enumerati mai sus .
  multi bani s-au sifonat pe rromi si ‘incluziunea ” lor sociala . ati vazut ce repede sare prefectul cu un comunicat , cand se imput treburile .

Comments are closed.