De la ALDE, pentru Roznov: Profa’ de biologie propusă la Primărie!

DSC_0365

ALDE Neamţ doreşte să câştige Primăria Roznov propunând pentru funcţia de primar pe Elena Socol, fost profesor de Biologie şi fost director la Liceul din localitate.

„ALDE Neamț susține femeile să intre în politică, motiv pentru care profităm de aceste zile, de 1 și 8 martie, pentru a ne anunța candidata la Primăria Roznov, pe doamna Elena Socol”, a declarat deputatul Cătălin Drăgușanu preşedinte ALDE Neamţ, în debutul conferinţei de presă în care a avut alături şi pe candidata respectivă dar şi pe Constantin Iacoban, managerul de campanie ALDE Neamţ.

DSC_0352

„Doresc să mulțumesc colegilor mei de la Alianța Liberalilor și Democraților pentru încrederea pe care mi-au acordat-o în susținerea acestei candidaturi. Această susținere mă onorează, dar, în același timp, mă și obligă. Am considerat această lansare ca un mărțișor de Ziua Femeii, dar, în același timp, am o responsabilitate față de cetățenii orașului Roznov. Doresc să spun că locuitorii orașului Roznov, în majoritate, precum și cei din satele Slobozia și Chintinici, mă cunosc foarte bine, întrucât am activat 30 de ani în cadrul Liceului «Gheorghe Ruset Roznovanu» și am fost și director al acestui liceu. Consider că am desfășurat întreaga activitate cu demnitate, cu responsabilitate față de copiii pe care i-am educat. De asemenea, sunt un om onest, sunt un om căruia îi place să lucreze în echipă, sunt un om pentru dialog cu toată lumea și cred că acest lucru mă va ajuta în relaționarea cu cei cu care doresc să fie alegătorii mei. Totodată vreau să vă spun că n-am dezamăgit pe nimeni, atât dintre colegi, cât și dintre părinții copiilor pe care i-am educat. În calitate de cetățean al orașului Roznov, doresc să menționez că am o viziune referitoare la toate problemele orașului; în calitate de candidat la funcția de primar, sunt responsabilă și am numeroase proiecte pe care doresc să le aduc la cunoștință alegătorilor, proiecte care pot fi implementate cu succes în orașul Roznov. De asemenea, vreau să vă spun că voi desfășura o campanie corectă, fără atac la persoană, decentă, așa cum îi stă bine unui cadru didactic responsabil“, a declarat Elena Socol, vorbind rar şi răspicat, ca un adevărat om de la catedră…


Constantin Iacoban
, a anunţat că ALDE Neamţ va mai veni cu candidaţi de primar din rândul doamnelor: „O felicit pe doamna Socol, avem mare încredere în dumneaei. Vă spun de la început că ne-am dorit un candidat cu altfel de profil și că vom căuta și prin alte părți să facem același lucru. Mai avem în vedere două-trei localități cu candidate femei, în Săbăoani, de exemplu… Mă bucur că la Roznov am găsit un asemenea candidat, cu care sperăm să obținem un rezultat foarte bun. Doamna Socol are toate argumentele pentru a obține funcția de primar la Roznov“, a declarat Constantin Iacoban.

În debutul conferinţei de presă, deputatul Cătălin Drăguşanu a făcut un scurt expozeu despre necesitatea promovării femeilor în politică şi administraţie. Preşedintele ALDE Neamţ a amintit de procentul mic de femei din Parlamentul României în comparaţie cu alte ţări europene, mai ales cu cele din Nord, punctând, de asemenea, şi faptul că unele popoare au ca preşedinte, premieri sau monarhi tot reprezentante ale sexului frumos.

Ca în judeţul Neamţ, s-ar putea spune, unde cele mai importante instituţii din administraţia judeţeană (Prefectura şi Consiliul Judeţean) sunt acum conduse de femei…

Daniel VINCA

cop alde

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns