De ce Vestea nu va mai publica nicio ştire în care politicienii stau în gură cu autostrada Moldova-Ardeal?

… Pentru că-s mincinoşi. Toţi, indiferent de partid. Şi ipocriţi. Autostrada asta a devenit o speranţă, un vis pentru nemţeni. Ei bine, ştiind acest lucru, politicienii nemţeni, indiferent de partid, sunt învăţaţi de specialiştii în PR şi comunicare să se declare, public, suporteri ai acestei aspiraţii.

Mai jos, pe scurt, motivele pentru care politicienii nemţeni nu vor mai apărea cu astfel de declaraţii pompieristice în Vestea

PSD – E la Guvernare. Şi a mai fost. Parcă şi un domn Şova – tovarăş de împărţit banii din consultaţii avocaţiale cu Ponta – a fost Ministru la Transporturi. PSD-istii sunt cei care au trecut în masterplan termenul de 2030 pentru începerea lucrărilor. Adică un fel de Sfântul Aşteaptă…Că se laudă acum cu câte o hârtiuţă, anexă la proiect etc este fix pentru că ştiu că oamenii vor să asculte cuvântul autostradă. Iar studiile astea de prefezabilitate (plus anexe la proiect) sunt un izvor de bani pentru băieţii (lor) deştepţi şi, evident, sursă de parandărăt.

PNL – Aceeaşi ipocrizie ca PSD. Au fost împreună în guvernul USL. Actualul preşedinte al PNL, Ludovic Orban a fost şi el Ministru al Transporturilor. Parcă în mandatul lui au fost băgate sume exorbitante în… modernizarea aeroportului din Iaşi (Fenechiu era liber şi puternic pe atunci). Acum fac gargară acesti penelişti. Plus că tot PNL (prin şeful de partid de atunci, Tăriceanu) a avut şi guvernarea. Fix în vremea în care duduia economia, cum se lăuda acel guvern.

PMP – E condus de fostul preşedinte al României şi fost Ministru al Transporturilor care declara la un moment dat că… România nu are nevoie de autostrăzi. Ar mai fi n motive dar ajunge ăsta…

ALDE – vezi motivul de la PNL, cu referirea la Tăriceanu premier. E de ajuns…

Pentru toţi cei de mai sus, autostrada Moldova – Ardeal a fost o sursă de tocat sute de milioane de euro. Toţi au fost la guvernare, toţi au dat saci de bani clientelei pentru proiecte şi studii. Toţi şi-au luat tainul dintr-o autostradă care nu există decât pe hârtie. Toţi spun acum că o vor. Pe bune?

D.VINCA

One thought on “De ce Vestea nu va mai publica nicio ştire în care politicienii stau în gură cu autostrada Moldova-Ardeal?

  1. Pentru autostrada nu au avut bani, dar au dat 4 miliarde de dolari pentru rachetele „Patriot”!

Lasă un răspuns