De ce nu a fost demis Arafat? Raportul devastator „Colectiv” care arată cât de incompetent a fost Şeful DSU în coordonarea intervenţiei!

Mulţi vorbesc în această perioadă despre haosul intervenţiei de la Colectiv, despre coordonarea mai mult decât deficitară, mai ales după ce Libertatea a publicat filmul DOSIT timp de 4 ani de către şefii de la IGSU (şi cei care au fost dar şi actualii, în frunte cu generalul Dan-Paul Iamandi).

Unii invocă drept dovadă complementară a acestui film, Raportul devastator întocmit după tragedia de la Colectiv de Corpul de Control al Primului Ministru (Dacian Cioloş). E vorba despre 84 de pagini iar în multe dintre acestea se scrie negru pe alb, OFICIAL, cât de incompetenţi au fost unii şefi de la Ponpieri dar este relevată şi incompetenţa „Gurului” Raed Arafat (Şeful DSU, adică al structurii căruia îi sunt subordonate IGSU, SMURD şi Ambulanţa).

Unii dintre şefii IGSU au plătit (doar) cu funcţiile dar Arafat a rămas senin pe funcţie. Nu şi-a dat demisia, nu a fost demis nici de Guvernul Cioloş (deşi Corpul lui de Control releva acele grave deficienţe) şi nici de Guvernele PSD care au urmat.

Pentru corecta informare a opiniei publice şi pentru o cât mai completă restituire spre cetăţeni a unor astfel de informaţii necesare, Vestea poblică, integral, Raportul de 84 de pagini (daţi click pe prima filă pentru MĂRIRE şi apoi daţi pe săgeţi):

Coroboraţi concluziile crunte din Raportul de mai sus cu imaginile din filmul făcut public de Libertatea (publicat mai jos) şi încercaţi să răspundeţi la întrebarea: de ce nu a fost demis Raed Arafat în aceşti 4 ani?

……

Daniel Vinca

3 thoughts on “De ce nu a fost demis Arafat? Raportul devastator „Colectiv” care arată cât de incompetent a fost Şeful DSU în coordonarea intervenţiei!

 1. Nu stiu de ce nu a fost demis Arafat, dar daca cititi raportul veti constata ca din 163 de pacienti trimisi la spitale, spitalele institutiilor de forta, bine dotate, echipate si finantate , au primit doar 21, dupa cum urmeaza:3 la spitalul Politiei (Gerota), 6 la spitalul SRI (Agrippa) si 12 la Spitalul Militar.Deci, greul a cazut tot pe sistemul public subfinantat.In plus , nu inteleg de ce sunt ascunse numele celor din Corpul de control.E ceva secret??As zice ca este un document public si este normal sa stim si cine la intocmit…

 2. Desi nu merita atata atentie specimenul asta numit Arafat,, nu ma pot abtine sa nu comentez…
  Sirianul Raed Arafat, este exemplu tipic a unu specimen venit dintr-o alta cultura dar care s-a adaptat perfect sistemului de pe Dambovita…adica, vorbim mult, nu spunem nimic dar le dam cu praf in ochi fraierilor de romani si ocupam un post important….asemeni ”investitorilor” veniti cu salariul de pe o luna din alte tari si prezentati la noi ”investitori strategici”…
  Am vazut ”profesionalismul” specimenului Arafat in cazul avionului prabusit in Apuseni, s-a vazut si in in cazul Colectiv, si cate or mai fi de care nu s-a auzit nimic…
  Cati romani trebuie sa mai moara ca sa plece Arafat … in desert?
  Sunt ferm convins ca exista in Romania cel putin 1 roman care sa fie macar la fel de bine pregatit ca el…si care vorbeste corect limba romana.

 3. D-le Baba Novac, Arafat are pacatele lui, dar nu sunt alea pe care le spuneti d-vs.La accidentul din Apuseni marea intrebare este ce cautau oamenii aia in avion si in baza carei legi avionul SMURD se ocupa de transplantul de organe in regim privat?!!Din pacate, nu exista persoana care sa preia si sa duca mai depate sistemul creat de Arafat care, cu bune si cu cu rele, este unul din putinele care functioneaza in Romania..

Lasă un răspuns