De beat ce era, a devastat cu mașina un sens giratoriu și s-a oprit într-un stâlp! FOTO


Un tânăr de 23 de ani din Hunedoara care s-a urcat azi-noapte băut la volan a reușit să distrugă indicatoarele rutiere dintr-un sens giratoriu și s-a oprit cu mașina într-un stâlp de iluminat public de pe marginea drumului. Potrivit cititorului Vestea care ne-a pus la dispoziție fotografiile, accidentul a avut loc pe bulevardul Decebal din Piatra Neamț în apropierea Școlii nr. 4, mașina rămânând până dimineață la locul evenimentului.
Așa cum aveau să constate oamenii legii, hunedoreanul băuse zdravăn înainte de a se urca la volan. Rezultatul testării cu fiola a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Așa se explică de ce șoferul n-a mai putut controla autoturismul, un Opel Astra de culoare vișinie, care avea și volan pe partea dreaptă. Tânărul a fost dus la Spitalul Județean pentru a-i recoltate probe biologice și s-a ales cu dosar penal pentru că s-a urcat băut la volan.

Alți trei șoferi au fost prinși la volan sub influența alcoolului, toți având în aerul expirat o concentrație peste limita legală. Unul dintre ei a refuzat să fie dus la spital pentru a i se recolta probele biologice. În fiecare caz, polițiștii i-au amendat pe conducătorii auto și le-au deschis dosar de cercetare penală pentru infracțiunea pe care au săvârșit-o.

Alex SÎRBU
Foto: Cititor Vestea

 

Lasă un răspuns