De azi – Vacanţe Muzicale

vacanteVacanţele Muzicale revin de azi, la Piatra Neamţ, ora 21 fiind momentul în care pe Platoul de la Turnul lui Ştefan nemţenii iubitori de frumos vor regăsi, după doi ani de întrerupere, evenimentul ce se adresează gândului şi sufletului.

Orchestra Camerata Regală dirijată de Constantin Adrian Grigore propune spectatorilor un program foarte atractiv în această seară: Gustav Holst – Suita Sf. Paul; Pablo de Sarasate – Melodii lăutăresti; Constantin Dimitrescu – Dans tărănesc; Bela Bartok – Dansuri românesti; Piotr Ilici Ceaikovski – Vals din Serenada pentru orchestră de coarde; Johannes Brahms – Dans ungar nr. 5; Carlos Gardel – Por una cabeza; Goran Bregovici – Tangou; Teddy Bor – Wolfgang Amadeus Mozart – Eine Kleine briche Moonlicht Nicht Music.

Luni seara, tot de la ora 21, va fi un concert simfonic iar marţi a fost declarată Seara Muzicii Simfonice. Pe parcursul săptămânii viitoare, nemţenii de vot întâlni cu muzica bună în diversele ei forme, de la folclor la jaz, de la folk la fanfară, sau de la pop la muzica de cor.

 vestea.net

Lasă un răspuns