Dat în primire de vaca ieşită în faţa scuterului

vaca

În ziua de 05.10.2014, în jurul orei 06.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Borlești au fost sesizați despre faptul în satul Ruseni a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea a două persoane.

Din primele cercetări, se pare că, în timp ce un tânăr de 25 de ani, din Rediu conducea un moped pe str. Satul Nou, a evitat o bovină, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, rezultând rănirea gravă a acestuia și accidentarea ușoară a pasagerului de pe moped, un tânăr de 27 de ani, din Borlești. Conducătorul mopedului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că  tânărul de 25 de ani nu poseda permis de conducere, iar motociclul nu era înregistrat.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînregistrat, fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamţ

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns