Dar din dar se face Rai! Acțiune caritabilă Enache-Grădinaru FOTO-VIDEO

Doi amici legați și de o prietenie veche dar și de implicarea în afaceri din domeniul producției agricole-alimentare au realizat zilele trecute, exclusiv din resurse proprii o acțiune caritabilă pe care au numit-o, în același spirit creștin, „Dar din dar se face Rai”.
Dan Grădinaru are o fermă de producție avicolă, Ciprian Enache (care e și consilier local la Piatra Neamț) are și el o fermă agro dar și o făbricuță de procesat ulei la rece. Primul a pus la bătaie vreo 10.000 de ouă, cel de al doilea a oferit câteva sute de litri de ulei și s-a ocupat de … distribuție. Adică a mers, împreună cu alți colaboratori destoinici, din poartă în poartă, oferind acest sprijin alimentar. Pachetele au ajuns la familii din unele sate nemțene, la cămine care au în grija lor persoane defavorizate etc.

Detalii despre acțiune, despre cei implicați dar și despre beneficiari, în clipul VIDEO de mai jos:

 

 

Dacă aveti probleme la vizualizarea in pluginul de mai sus, puteti vedea AICI.

Pentru partea de distribuție, au fost implicate persoane din comunități care știau unde e bine să ajungă aceste ajutoare: cadre didactice, preoți, aleși locali, angajați de la Primării sau din proiecte cu tematică social-educativă și Asociația EU CRED.
Și, mai jos, un album foto:

V.N.

Nota Bene – În ideea că astfel de acțiuni aduc o rază de bucurie celor care au atâta nevoie dar și că pot fi un exemplu și pentru alții, Vestea va promova ori de câte ori va avea ocazia asemenea inițiative.

 

 

Lasă un răspuns