Daniela Soroceanu, la Comisia de Disciplină! Se va îmbolnăvi iar?

soro

Daniela Soroceanu va trebui să compară, în scurt timp, în faţa Comisiei de Disciplină a Secretarilor de U.A.T. (Unităţi Administrativ Teritoriale). Cum din respectiva Comisie face parte (de drept, în calitate de secretar al judeţului) chiar cea “anchetată” (plus un secretar de U.A.T., plus, ca preşedinte, subprefectul judeţului), conform procedurilor, locul îi va fi luat de un supleant.

Prima doamnă a judeţului în materie de respectare a legalităţii va compare în faţa Comisiei pentru a răspunde în legătură cu (ne)îndeplinirea atribuţiilor legale în legătură cu CHIULUL PRELUNGIT ŞI INDOLENT al fostului consilier judeţean Gabriel Farcaş de la şedinţele Consiliului Judeţean.

Cum astfel de hopuri profesionale pot duce la stres şi cum stresul este un factor agravant al unor afecţiuni, rămâne de văzut dacă nu cumva cea cunoscută pentru un concediu medical record (chiar şi la nivel naţional) nu va suferi iarăşi vreo nedorită agravare a stării de sănătate.
Reamintim că, din păcate, Daniela Soroceanu a fost subiect al presei locale şi naţionale cu un C.M. de peste un an de zile, ca urmare a agravării stării de sănătate intervenită fix când, pe motiv de schimbare a puterii politice, s-a pus problema înlocuirii ei de la conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Neamţ.

vestea.net
………………………………………………………………

background: Atributie de serviciu

Art.44 – Secretarul judeţului participă la şedinţele consiliului, fără drept de vot, având următoarele atribuţii principale:
-pregăteşte lucrările supuse dezbaterii consiliului judeţean, asigurând întrunirea cerinţelor de legalitate a tuturor proiectelor de hotărâre;-efectuează apelul nominal şi ţine evidenţa participării la şedinţe a consilierilor;(…)
-informează consiliul despre încălcarea de către consilieri a obligaţiei de participare la şedinţele comisiilor de specialitate şi consiliului judeţean. (Regulamentul de Organizare şi Funcţionare a Consiliului Judeţean Neamţ)

Comentarii Facebook

One thought on “Daniela Soroceanu, la Comisia de Disciplină! Se va îmbolnăvi iar?

  1. Dar ce lipici are doamna asta la banul public… Director la Casa de Sanatate de nu o scoteau aia nici cu tancurile, acum mare secretar general pe la Consiliul Judetean… Tare competenta, nu? Traiasca pilele politice!!!

Lasă un răspuns