Daniel Vasiliu Macovei, noul lider al aleșilor liberali din Neamț

Consilierul județean Daniel Vasiliu Macovei este, de azi, noul președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL Neamț.
Peste 300 liberali din județ (primari, consilieri județeni sau locali, parlamentari…) au partipat la ședința care a avut loc la Sala Sporturilor din Piatra Neamț unde Vasiliu și-a primit validarea dar au fost votați și ceilalți membri ai Biroului acestui for.

„Am candidat pentru funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL , deoarece consider că pot aduce un sprijin consistent colegilor mei, prin experiența acumulata in plan administrativ și politic. Consider că acest for trebuie să fie un cadru de dezbatere a problemelor intâmpinate in derularea activitații aleșilor locali, unde va trebui să găsim răspunsuri la intrebările cetațenilor, soluții la problemele legislative, să luptăm pentru debirocratizarea instituționala, dar cu prioritate să atragem resursele financiare din alte fonduri decât cele județene sau guvernamentale”, a declarat Daniel Vasiliu Macovei pentru Vestea.net.

Noul președinte al LAL PNL Neamț a anunțat și prioritățile pentru cei 3 ani care urmează până la viitoarele alegeri din România: „Aleșii locali sunt portdrapelul oricărui partid in fața cetațenilor, ei sunt interfața de comunicare cu electoratul, și îmi doresc o accentuare a activitații consilierilor locali, mai ales in comunele unde nu avem primari. Trebuie indrumați, sprijiniți , sfătuiți să ducă o politică administrativă in folosul comunitătii , pentru că degeaba faci opoziție dacă nu vii și cu soluții concrete, constructive .
Mulțumesc conducerii filialei PNL Neamț pentru increderea acordată , și tuturor colegilor pentru votul obținut.
Avem 3 ani de muncă asiduă constantă, și sper eu productivă , pentru ca in anul 2024 să putem veni in fața electoratului cu cea mai bună echipă politică din județ, cu care să caștigăm cele 4 bătălii politice din cel mai greu an electoral postrevoluționar”.

Actualmente consilier județean, Vasiliu are o activitate intensă pe linia GAL-urilor și, într-un mandat administrativ anterior, a fost și vicepreședinte al CJ Neamț.

D.V.

sursa foto – facebook, George Lazăr

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.