Daniel Chiţoiu, fost ministru şi fost candidat la Parlamentare la Neamţ, implicat într-un accident cu doi morţi

Două persoane au murit și două au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit frontal, pe Dealul Negru în apropiere de Râmnicu Vâlcea iar unii dintre martorii oculari spun că, de fapt, vinovat ar fi Daniel Chiţoiu, cel care la alegerile parlamentare din 2016 candidase din partea ALDE pe lista de la Neamţ.

Într-una dintre mașinile implicate se afla și fostul ministru al Finanțelor în Guvernul Ponta, Daniel Chițoiu. Dacă iniţial s-a vorbit despre faptul că celălalt şofer ar fi intrat pe contrasens, conform presei centrale, martorii susțin că fostul ministru ar fi vinovat, pentru că ar fi vorbit la telefonul mobil și ar fi făcut o depășire riscantă, în mare viteză. Chițoiu are câteva coaste rupte, potrivit medicilor, și a fost transferat urgent  la Spitalul Floreasca din Capitală de la Spitalul de Urgență Pitești. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cine a fost de vină în tragicul, dar un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Cele două mașini s-au ciocnit frontal chiar la intrare în localitatea argeșeană Zamfirești. Impactul a fost atât de puternic încât șoferul Daciei Logan a murit pe loc. Soția sa, care se afla pe scaunul din dreapta a fost preluată de medici și transportată în stare gravă la Spitalul Județean Argeș. La scurt timp, însă, a murit și ea.

La volanul bolidului care ar fi intrat pe contrasens și ar fi provocat accidentul se afla fostul ministru de Finanțe, Daniel Chițoiu.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns