Daniel Chirilă, schimbat din funcția de Director AJOF! Mâine vor fi operate și schimbările de adjunct ISJ și director CCD…

3 noi șefi de instituții vor fi instalați mâine în funcții de prefectul George Lazăr și, evident, cea mai WOW informație este cea despre pierderea funcției de director al AJOFM Neamț de către Daniel Chirilă (despre schimbarea inspectoului șef adjunct Elena Laiu de la ISJ și a directoarei Florentina Moise de la CCD, presa scriind deja).

Cei care vor fi instalați mâine sunt:

– director AJOFM: Rodica Popescu
– inspector general adjunct ISJ: Dana Lăcrămioara Păiuș
– director CCD: Elena Banu.

Cele 3 instalări în funcție vor avea loc mâine, până în prânz, cu participarea prefectului George Lazăr, la sediile instituțiilor respective.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Daniel Chirilă, schimbat din funcția de Director AJOF! Mâine vor fi operate și schimbările de adjunct ISJ și director CCD…

  1. Nulitatile PSD pleaca de la butoane.Acest nimeni a facut mult rau dar era sustinut puternic.Poate noul sef face ordine si cu unii derbedei de la agentie.Cred ca cineva trebuie sa raspunda pentru nedenuntare de fapte penale si acoperirea infractiunilor.Pe documente fictive s-au luat zeci de milioane si nimeni nu a patit nimic.Cei in cauza erau de la psd.Una cu alta tot e bine cand se mai scapa de impostori.

Lasă un răspuns