Daniel Buzdugan, la nunta Andreei Arcan

daniel buzdugan andreea arcan

Cunoscutul realizator Daniel Buzdugan este în drum spre Piatra Neamţ, spre o nuntă. Anunţul l-a făcut chiar el, în stilu-i caracteristic, şi pe un cont de facebook şi pe o pagină care-i poartă numele apărând postarea:

Merg ca sa mă văd la Piatra
C-o colegă dintr-a patra
In liceu era ispită
și pe seară se mărită…

11209538_1063909213622616_1176856464654684806_nIar catrenul de mai sus este însoţit de un selfie făcut prin turela unei maşini beumarin, Buzdugan fiind pe locul din dreapta faţă.
Sursele vestea.net au dezvăluit că acesta vine la nunta Andreei Arcan (fata vicepreşedintelui CJ Neamţ, Emilia Arcan), eveniment care are loc în această seară la Restaurantul Hotelului Central Plaza.
Şi apropos de soacra mică, acum câteva clipe era emoţionată toată-toată şi spunea că “Nu există cuvinte care să descrie sentimentele pe care le am. Sunt fericită, sunt emoţionată, simt în acelaşi timp şi o mare mulţumire dar, parcă, şi un gol. Vă spun sincer că nici la nunta mea nu am avut aşa trăiri”.

Andreea este singura fiică a Emiliei Arcan. Dar, cu această ocazie, şefa de la CJ se căpătuieşte cu un fiu, cu Marin, viitorul ginere.

Andreea Arcan a lucrat în mai multe proiecte de televiziune, inclusiv la Grupul Antena şi este foarte posibil ca aceste experienţe profesionale să fie motivul pentru prezenţa lui Buzdugan la nuntă.

buzdu morar arcan
Iar dacă tot îşi anunţa destinaţia printr-un catren cel cunoscut nu doar de la Radio Zu sau de la Divertis ci şi pentru celebrele farse telefonice, vestea.net îi dedică şi lui două rime:

Daniel (Zu) Buzdugan
Se nunteşte la Arcan.
Şi-ar lăsa în plic, ca dar,
O avere: pe Morar!

D.V.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.