Daiana, în spectacole și colinde, cu pruncul încă nenăscut

Daiana (fostă Vinca, actualmente Grigore) este una dintre artistele din Neamț foarte cunoscută și apreciată atât pentru harul cu care a fost înzestrată dar și pentru seriozitatea și educația de care dă dovadă.

Ei bine, în această perioadă a Sărbătorilor de Iarnă, Daiana a fost foarte activă în diverse proiecte sau acțiuni, deși ea este… însărcinată în luna a 7-a.
Daiana a fost prezentă și la Târgul de Crăciun de la Piatra, imaginile care însoțesc acest text ilustrând prestația trupei „DaBaDa și NuBaNu” în una din serile trecute.

„DaBaDa și NuBaNu” este un proiect recent înființat, din care fac parte mai mulți artiști nemțeni, bazat pe realizarea de spectacole pentru copii. În această trupă, Daiana este personajul pozitiv DaBaDa.

Daiana a fost și cu colindatul, într-o formulă folk pop, în ceata de colindători din care ea a făcut parte mai fiind și Ionuț și Cristina Stoian, Petronela Negustor și Ionuț Coșerariu.
Într-una din aceste zile, ceata a colindat de dimineață până seara. „Daiana a fost foarte bărbătoasă, nu s-a plâns deloc ba, dimpotrivă, ea ne mobiliza și glumea dacă cineva se dădea obosit”, a relatat unul din membrii cetei.


Daiana formează un cuplu cu Vlad Grigore, foarte cunoscut și el în Neamț drept, creatorul conceptului Corvin Sound (DJ & conexe). Daiana s-a alăturat și ea acestui concept, „Corvin Sound and Daiana” fiind, în ultimul timp o formulă foarte căutată și apreciată pentru tot felul de petreceri (de la nunți, cumetrii, aniversări până la cele de tip corporate).
Cei doi și-au oficializat relația în urmă cu câteva luni în fața ofițerului stării civile, Daiana devenind, oficial, doamna Grigore.
Iar pruncul pe care îl așteaptă cei doi va fi băiețel și părinții s-au hotărât să-l boteze cu numele Iancu.

D.V.

Lasă un răspuns