Dacă vă era dor! Mii de oameni lăsați fără apă în Bicaz, Roman, Agapia, Urecheni de Compania Consiliului Județean!

Later Edit: … și Piatra Neamț, și Horia (vezi la final).

Mii de oameni au fost lăsați și azi fără apă la robinete. Cei vizați de managementul Apaserv (Companie la Care Consiliul Județean Neamț este acționar majoritar, cu 92 la sută) sunt locuitori din Roman, Bicaz, Agapia, Urecheni.

Anunțurile de la Apaserv:
…………………………………….

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri  temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Orașul Bicaz,  astăzi, 22.09.2021, între orele 09,00-16,00
Vor fi afectați utilizatorii din Cartierul Capșa și strada Paltinului.

Pentru remedierea unei avarii la rețeaua de distribuție a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a opri  temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Roman, astăzi 22.09.2021 între orele 09,30-16,00.
Vor fi afectați utilizatorii de pe strada Sucedava (de la intersecția cu strada Ion Ionescu de la Brad până la intersecția cu Bulevardul Roman Mușat) și strada Principatele Unite.

Având în vedere neacumularea apei în rezervorul din care se realizează alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din Comuna Agapia,  Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune scăzută, putându-se ajunge până la sistarea furnizării serviciului, astăzi 22.09.2021 între orele 13,00-24,00.
Sunt afectați utilizatorii din satul Agapia și satul Săcălușești.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuție a apei potabile, identificata pe strada Biserica Veche din Comuna Urecheni Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri  temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Urecheni, astăzi 22.09.2021 între orele 14,00-18,00.

………………………….

LE

Pentru realizarea unei intervenții la reţeaua de distribuție a apei potabile, pe strada Baltagului din Municipiul Piatra Neamț, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în data de 23.09.2021 între orele 08,30-16,00 pe străzile Baltagului și Ozanei din Municipiul Piatra Neamț.

Pentru remedierea unei avarii identificată la Stația de Pompare din Comuna Horia, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă pentru toți utilizatorii din Comuna Horia, astăzi 22.09.2021 între orele 14,30-18,00.

………

D.V.

 

Lasă un răspuns