DĂ UN VOT pentru tradițiile din Neamț!

„Hai la vot, nemțeni! Neamțul merită primul loc!” – îndeamnă Carmen Nastasă, directoarea de la centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare într-un mesaj public în care le cere nemțenilor să intre pe o postare a Ministerului Culturii și să voteze pro Neamț.

Despre ce este vorba? Despre un proiect-turneu al Ministerului Culturii care străbate țara și promovează tradițiile locale.

<<Care este pentru voi #județul cu locuri, tradiții și oameni emblematici?
Poate vă mai amintiți ce am publicat vara anului trecut, când v-am prezentat frumusețile țării noastre?! Dorim să reluăm acest proiect, iar săptămânal ne propunem să ajungem în câte un județ din România pentru a-l cunoaște mai în detaliu, iar astfel, #împreună, să-i promovăm obiectivele de referință și valorile naționale.
Așadar, vă invităm în secțiunea de comentarii să nominalizați județul reprezentativ pentru dumneavoastră.
Județul cel mai cel mai des menționat (la această postare!) până duminică, ora 18:00, va reprezenta prima noastră oprire de săptămâna viitoare.
Staaart vot!
>>, spun cei de la Minister.

Iar nemțenii care vor ca județului Neamț să i se recunoască – chiar și prin acest proiect de imagine – statutul de zonă tradițională de top, nu trebuie decât să intre, cu un simplu click, AICI, și în zona de comentarii să scrie „Neamț” (cu sau fără alte argumente).

D.V.

2 thoughts on “DĂ UN VOT pentru tradițiile din Neamț!

Lasă un răspuns