”Dă-te-n p… mea de aici!” Patron către cameran tv care filma o asfaltare! VIDEO

Dă-te-n p… mea de aici! Filmezi o p… Ieşi de aici!” – acestea sunt replicile, acesta este limbajul lui Mihai Haivas, patronul firmei IMROM SA în dialogul său cu un cameraman tv din Roman care „şi-a permis” să tragă câteva cadre cu lucrările de asfaltare care se executau pe o stradă din respectivul municipiu. (sursa: inroman.ro)

Filmarea de mai sus arată că nu este vorba de vreo excepţie, că e vorba de o adevărată politică a firmei cu acest tip de relaţionare: înainte ca Haivas să se producă cu limbajul său academic, un salariat al său întoarce ostentativ spatele spre cameram şi… îi arată fundul.

Din scurtul dialog patron – cameraman Topall TV se înţelege că reprosul este că operatorul tv ar fi pătruns în zona şantierului în lucru. După cum se observă din aceleaşi imagini, pe trotuarele de lângă stradă era permis accesul pietonilor iar cameramanul se afla pe carosabil dar pe banda pe care nu se lucra, deci nu încurca cu nimic lucrările în curs. Chiar să fi greşit cameramanul prin poziţionarea sa, cei de pe şantier ar fi trebuit să-i atragă atenţia civilizat. Este vorba despre o stradă care aparţine domeniului public, organizarea de şantier nu presupune că ai luat în proprietate şi, de asemenea, terenul aflat în responsabilitatea firmei pe durata lucrărilor nu era îngrădit. Şi, indiferent de detalii, adresarea civilizată ţine, până la urmă, de cei 7 ani de acasă pe care îi ai sau nu (în educaţie, nu în portofel).

Pentru cei tentaţi să justifice atitudinea incalificabilă de mai sus, precizăm că atunci când – de exemplu – încalcă o regulă rutieră, Haivas şi cei care aprobă acest comportament de maidan au pretenţia (justificată) ca agentul de Poliţie să le vorbească civilizat.

Vestea.net cere:
1.Primăriei Roman (primarului Lucian Micu) ca în calitate de beneficiar (şi de plătitor al lucrării) să pună în vedere constructorului ca dacă nu permite accesul trecătorilor în zona lucrărilor să îngrădească imediat zona respectivă. Să se desolidarizeze imediat şi public de comportamentul de maidan al unui PARTENER AL PRIMĂRIEI ROMAN. Altfel, Lucian Micu nu merită voturile romaşcanilor, pentru că şi limbajul patronului şi gestul incalificabil al acelui muncitor vin de la oamenii unei firme care este PARTENER cu primăria.
2.Poliţiei Neamţ ca pe baza dovezilor clare din clipul de mai sus să aplice sanţiunile legale şi lui HAIVAS dar şi muncitorului respectiv pentru TULBURAREA LINIŞTII PUBLICE şi ULTRAJ ADUS BUNELOR MORAVURI.
Ştim că unii ofiţeri cu funcţii de conducere îşi beau des cafeaua cu unii patroni precum Haivas, dar legea este una pentru toţi şi trebuie aplicată şi pentru astfel de personaje, nu doar pentru amărăşteni.

Vom reveni cu detalii care completează profilul moral al celui care se comportă pe un drum public ca în pădurea sau ca pe moşia personală.

Daniel VINCA

One thought on “”Dă-te-n p… mea de aici!” Patron către cameran tv care filma o asfaltare! VIDEO

  1. VENITI IN SAVINESTI SI NU VA INJURA NIMENI, CHIAR ” PE NEVE” PRIMITI SI ….. CAND NU ESTE PRIMARUL SI SEFUL DE PUNCT DE LUCRU ( SE INTAMPLA RAR ) !!!! CEEA CE AM VAZUT ESTE LIPSA DE RESPECT………..

Lasă un răspuns