Cutremurul din Italia văzut de un nemţean!

61842913Nemţenii aflaţi în Italia nu au căzut victime cutremurului din Italia, anunţă nemţeanul Adrian Chifu, preşedinte al PNL Italia şi consilier local în oraşul Verbania.

„În orașul Visso epicentrul cutremurului, sunt 2 răniți până acum. Autoritățile italiene anunță prăbușirea unor clădiri în urma cutremurului. Echipele de salvare se îndreaptă spre zonele izolate care au fost afectate de cutremur. Verificările se fac greu deoarece este întuneric, ceață și plouă. S-au prăbușit unele clădiri în Amatrice în zonele nelocuite. Și capitala Roma a fost afectată , au apărut crăpături în unele clădiri din zona Eur. Au urmat mai multe replici după cutremur”, a scris Chifu pe contul de facebook în urmă cu circa 50 de minute.

image-14

Anterior el postase un prim anunţ, imediat după înregistrarea seismului: „Cutremur puternic în centrul Italiei de 5.4 grade. Până în acest moment nu se înregistrează victime însă vor fi închise unele străzi (Salaria) și unele zone unde s-au prăbușit bucăți din clădiri, au anunțat autoritățile italiene pentru securizarea zonelor cu risc. În acestă zonă locuiesc mulți români. Important că până acum nu sunt victime umane”

V.N. / imagine: ProTV

Lasă un răspuns