Curtea de Apel a confirmat decizia Tribunalului: 3 medici rămân arestați, doctorul Borș merge acasă! Coincidență: fiul lui Borș este procuror!

Zi mare pentru medicul nemțean Gheorghe Borș care în această seară urma să fie eliberat din arestul Poliției Neamț după ce și Curtea de Apel Bacău a cofirmat sentința de acum 3 zile a Tribunalului Neamț prin ceilalți 3 medici ortopezi rămân încă o lună în arest în timp ce chirurgului Borș i se aplică măsura preventivă de arest la domiciliu.

De când Tribunalul Neamț a decis scoaterea lui Borș din arest în timp ce pentru ceilalți 3 medici (NANU CONSTANTIN, BEREA GRIGORE, GUŢU FLORICĂ) magistrații au mers tot pe soluția arestului preventiv) prin Piatra Neamț tot circulă informația/speculația referitoare la faptul că fiul medicului trimis să facă „arest în sufragerie” este procuror la o unitate de Parchet din județul Bacău. Într-adevăr, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău există un procuror cu numele Cristian Borș dar este greu de crezut că meseria fiului inculpatului Borș ar putea fi mai mult decât o coincidență din moment ce Parchetul Neamț l-a reținut pe chirurg din prima fază, apoi a cerut arestarea. Iar după sentinta de acum 3 zile de la Neamț, Parchetul Neamț a făcut recurs la Curtea de Apel de la Bacău cerând tocmai păstrarea în arest a controversatului medic Borș.

Apelul Parchetului Neamț a fost respins la fel ca și apelurile celor 3 medici. Vezi mai jos minuta de ședință:

Practic, magistrații băcăuani au menținut fix decizia dată de Tribunalul Neamț cu 3 zile în urmă:

Oricum, decizia de a-i conferi medicului Borș arest la domiciliu în contradicție cu ceilalți 3 colegi de dosar cu care a împărțit până acum spațiul din Arestul IPJ Neamț este una extrem-extrem de interesantă. Astfel că de abia acum ar putea urma adevărate dezvăluiri. VOM REVENI.

Daniel VINCA

Surse foto – POG si portal.just.ro

Comentarii Facebook

One thought on “Curtea de Apel a confirmat decizia Tribunalului: 3 medici rămân arestați, doctorul Borș merge acasă! Coincidență: fiul lui Borș este procuror!

  1. Normal!Pe principul „corb la corb nu-si scoate ochii”, neamurile „magistratilor” si colaboratorii securistilor nu fac parnaie!A propos, d-le Vinca , ce s-a mai intamplat cu politistii spagari de la Circulatie?E vreunul in puscarie, si-a pierdut vreunul pensia speciala?!

Lasă un răspuns