Cunoscută avocată din Neamţ, apărătoare pentru Cucoş! „Criminalule, la puşcărie!”, i s-a strigat clientului în faţa Parchetului

Apărătorul colonelului de Jandarmi Sebastian Cucoş pus sub acuzaţie de Parchetul General este avocata nemţeană Monica Anton. Imagini cu avocata Anton intrând şi ieşind cu clientul său de la Parchetul General au apărut aseară pe mai multe posturi TV.

Cucoş a fost chemat ieri la Parchetul General pentru declaraţii în cauza în care este cercetat pentru complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în formă continuată şi s-a prevalat de dreptul de a nu da declaraţii în faţa procurorilor. Nu a dat declaraţii nici presei în timp ce avocata Monica Anton a dat o scurtă declaraţie: ”Potrivit acestei cercetări, planează o îndoială asupara legalității acestui ordin. Însă, potrivit legii, acest ordin de la momentul emiterii și până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitie, ori a unei soluții adoptate de procuror – acest ordin se bucură de prezumția de legalitate”.

Colonelui Cucoş a fost aşteptat la Parchet de câţiva protestari care i-au strigat diverse „urări”, cum ar fi: „Bucurestiul nu este Kosovo. În Kosovo ai omorât 2 oameni… Să vă fie ruşine…  Trebuie să răspunzi penal. Criminalule, la puşcărie!”. Când a ieşit de la Parchet, Cucoş a intrat rapid în maşină unde a aşteptat-o pe Monica Anton care a rămas să dea scurta declaraţie jurnaliştilor.

Daniel VINCA
sursa foto: POG, capturi din filmari

 

 

2 thoughts on “Cunoscută avocată din Neamţ, apărătoare pentru Cucoş! „Criminalule, la puşcărie!”, i s-a strigat clientului în faţa Parchetului

  1. Nu e nici o cunoscuta,ca doar nu a re-inventat dreptul penal.

    La fel ca tagma din care face parte este o avocata care jecmaneste oamenii de bani reprezentindu-i in instanta.

    Nu exista vreo categorie profesionala mai imorala decit cea din care face parte aceasta doamna.

  2. Sigur, cetatenii pasnici care aruncau cu bolovani si sticle incendiare, trebuia sa fie ocrotiti si mangaiati de jandarmi!De asemenea, conform d-lui Augustin Lazar, sunt indreptatite orice fel de manifestatii, chiar fara vreo autorizare, in buricul Bucurestiului!Efectiv imi e greata de aceasta tara, in care isi fac de cap niste securisti oribili!

Lasă un răspuns