Cunoscut preot nemţean, doar a privit la oficierea unei cununii! A fost socru mic!

În activitatea curentă, când un preot participă la o cununie religioasă, el este cel care oficiază respectiva taină. Se întâmplă, mai rar, ca un preot să participe la o cununie şi să fie îmbrăcat „civil”, făcând parte din alaiul nuntaşilor.

Este şi cazul cunoscutului preot Dumitru Marin de la Bicaz Chei care la finele acestei săptămâni a participat la o cununie, dar în costum şi cu floare în piept. Părintele Marin şi soţia sa Cristina au fost socri mici la nunta fetei lor mai mari, Ioana, cu Iustin Mărgineanu.

Slujba religioasă a fost oficiată de colegi ai socrului mic, soborul de preoţi avându-l în frunte pe Părintele Protopop Valentin Tofan de la Piatra Neamţ.

“Dorim tinerilor căsătoriți Ioana și Iustin un parcurs frumos în viață, presărat cu florile bucuriei, rugând pe Bunul Dumnezeu să-i ajute să rămână ancorați în cele trei mari virtuți: credința, nădejdea și dragostea. …Iar noi să mai cântăm un pic. Și la botez!”, a fost mesajul Corului Camena (format din preotese din Neamţ).

Din respectivul cor face parte şi soacra mica Cristina Marin care, de asemenea, cântă şi folk în cadrul Grupului EU CRED (în care îi are drept colegi pe altă preoteasă, Elena Ropotoaie şi pe poliţistul Marius Coşerariu).

D.V. – foto: facebook

 

One thought on “Cunoscut preot nemţean, doar a privit la oficierea unei cununii! A fost socru mic!

Lasă un răspuns