Cunoscut politician apropiat de PSD: „A fi vulgar este un nou mod de viaţă!”

Vlad Marcoci – consilier al directorului Apelor Române şi viitor director al Apelor Române Zona Bacău – trage un semnal de alarmă cu privire la exacerbarea violenţei verbale în spaţiul public.

<<Dragi prieteni ,
In ultima perioada am avut neplacuta surprindere sa cunosc si o latura ” gri ” a unor persoane pe care i-am considerat prieteni . Consider ca este bine si chiar necesar sa fim diferiti , sa avem pareri contrare chiar pozitii antagoniste . DAR cu totii putem fi civilizati , educati . Se pare ca m-am inselat .Daca a injura a instiga la ura , a fi vulgar este un nou mod , la moda , de viata eu nu ma regasesc . Fiecare poate sa gândească ce vrea dar nu poate sa faca ce vrea . Asta nu este democratie !>>, spune Marcoci într-un mesaj postat pe facebook.

Marcoci  a trecut prin mai mult partide dar funcţiile din ultimul timp îl recomandă ca un apropiat al PSD şi chiar şi el confirmă într-un comentariu că se va înscrie în curând într-un partid. Şi e greu de crezut că se va înscrie altundeva decât PSD date fiind actualele abordări administrative.

Fără îndoială că mesajul de mai sus al lui Marcoci vizează, predilect, mesajul exacerbat anti-PSD (cu trimitere la sexul oral). În acelaşi timp, de mesajul lui Marcoci ar putea să se simtă vizaţi şi unii PSD-işti care, cu o tastă critică mesajele agresive dar cu alta scriu mesaje de aceeaşi factură. Un astfel de exemplu este nimeni alta decât purtătoarea de cuvânt a CJ Neamţ, adică consiliera de imagine a lui Ionel Arsene, viitorul şef de partid al lui Marcoci.

Citeste si: Consiliera lui Arsene recidivează în limbaj de Centură: „NICI M*IA NU MAI…”

D.V.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Cunoscut politician apropiat de PSD: „A fi vulgar este un nou mod de viaţă!”

 1. S-a trezit penibilul de Marcoci reactivat de partidul hotilor si incompetentilor PSD.Insa,pe cine puteau sa re-activeze?

  Puteam avea surpriza sa regasim in acest partid un om cinstit si competent?Nu.

  Dupa ce i-a dat like-uri lui Husaru si i-a lins papucii ca sa arate ca este sluga lui Arsene ”rizind ca prostu” de acel comentariu vulgar…. acum a revenit cu precizari despre limbaj….

  Marcoci este intruchiparea slugarniciei si a incompetentei, un parazit care nu a facut niciodata nimic pentru cetatenii din acest judet decit sa sifoneze banii acestui judet catre firmele pe care le controleaza.

  Tupeul acestui personaj care se regaseste cronologic in toate partidele care au devalizat acest oras/judet a depasit orice limita.

  Faptul ca mai avem in viata politica personaje ca Marcoci o datoram in totalitate incompetentilor si coruptilor din DNA/PARCHET/IPJ care i-au protejat.Daca aceste institutii corupte isi faceau treaba aceste specimene erau demult in puscarie iar noi cetatenii am fi fost scutiti sa-i mai vedem .

 2. Dle Marcoci, cel mai intelept e sa incercati sa nu mai emiteti judecati de valoare. Nu aveti caderea. Pe Harbuz l-ati ocolit, stiind jocurile murdare de culise ale lui Arsene, pentru ca urma sa piarda alegerile. Pe Arsene l-ati parasit cand ati vazut ca nu puteti combina nici macar hartia de scris pt vreo institutie, el acaparand totul. V-ati dus la PNL unde ati gasit oameni cu care puteati vorbi dar care nu v-au putut ajuta sa redeveniti sef pe la vreo agentie la Buc, pentru ca au pierdut alegerile. Va intreb, ce ne veti explica peste scurt timp, cand acesti impostori vor pleca de la guvernare si veti pierde functiile de la CJ, ape si pe unde le mai aveti. E timpul sa va ganditi, ca nu veti apuca sa semnati nici macar vreun contract. Si, apropo, vulgaritatea poate imbraca si alte forme, nu doar cele ale proferarii unor expresii jignitoare. Si cameleonismul poate fi vulgar, atunci cand devine un stil de viata.

 3. D-na Diana, de acord cu aprecierea d-vs cum ca vulgaritatea poate imbraca multe forme!Totusi, a duce lupta politica (fiindca de asta este vorba) atat de jos, nu este de acceptat !Noi toti, cetatenii normali la cap, trebuie sa ne opunem „simienilor” din orice parte a spectrului politic ar veni ei….Un PSD-ist nu e rau doar fiindca face parte din PSD, la fel cum un USR-ist ori PNL-ist nu e un „ghiocel” numai fiindca e „de dreapta”….Voiajul politic al d-lui Marcoci e chiar ilustrativ in sensul asta, dar aveti numeroase alte exemple in oras si in judet…

Lasă un răspuns