Cunoscut consilier local PSD, șah la Arsene: „Susțin Mugur Cozmanciuc!”

Unul din cei mai cunoscuți consilieri locali PSD din Neamț, dintr-o localitate urbană, dă șah și respectivului partid și lui Ionel Arsene (președinte PSD Neamț, candidat pentru un nou mandat de președinte la Cosiliul Județean Neamț) anunțând că îl susține pentru funcția respectivă pe candidatul liberal, deputatul Mugur Cozmanciuc.
Este vorba despre Ioan Stroea, consilier local cu câteva mandate în spate, acum reprezentant al PSD în CL Roznov și director adjunct la Liceul din Roznov.
Stroea a postat în urmă cu aproximativ o oră o nouă fotografie de profil pe facebook în care, peste chipul lui este o ramă pe care scrie „Susțin MUGUR COZMANCIUC la CJ Neamț”, realizată cu elemente de identitate vizuală ale PNL.
Pentru ca lucrurile să fie și mai clare, în urmă cu alte ore, același consilier PSD a mai postat un mesaj:
De astă dată, pe coperta respectivă sunt și Cozmanciuc dar și Vasile Pavăl, candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Roznov. Iar pe fundal este simbolul de suflet al roznovenilor, celebra Biserică Roznovanu, ctitorită de familia colonelului Gheorghe Ruset Roznovanu, fost prefect de Neamț și deputat și senator de Neamț în Parlamentul României după ce a luptat pe frontul Războiului pentru Independență.

Rămâne de văzut dacă actualul consilier local PSD va face pasul în tabăra PNL de la Roznov și va fi și pe lista pentru alegerile locale de la finele lui septembrie și, în această ipoteză, ce alți PSD-iști (membri sau voturi) va trage după el.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns