Cum să fii un parior mai bun


Nu putem intra într-un subiect important fără a fi pe deplin pregătiți, de aceea, pentru acest articol am făcut câteva cercetări înainte. Atunci când nu cunoaștem un lucru avem tendința de a încerca să învățăm cât mai repede. Luarea unor decizii sau tragerea unor concluzii o vom face pe baza informațiilor și experienței de care dispunem. Ca în orice alt domeniu, nu doar în industria pariurilor, nu putem avea niciodată toate cunoștințele despre acest domeniu și nici nu putem vreodată să spunem că știm totul despre pariuri. Vom vedea însă câteva moduri în care un jucător poate deveni mai bun. Jucătorii noi pot profita de un bonus Vlad cazino la prima depunere.

Educația

De foarte multe ori educația este cea care îi împiedică pe unii pariori să devină mai buni. Poate că au trebuit să renunțe la anumite obiceiuri greșite sau să se oprească din ceea ce făceau până într-un anumit punct. Totuși, nu multe persoane sunt dispuse să își schimbe gândirea după ce i-a ajutat timp de mai mulți ani. Unii consideră că doar pentru că au reușit să facă un profit destul de bun în trecut nu mai au nevoie să ajusteze nimic la stilul lor de joc. Alți jucători se folosesc de diferite strategii și tactici de joc, în timp ce alții merg mai mult pe instinct. Ideea este că un jucător care se folosește de strategii ce îi aduc un avantaj împotriva cazinoului va avea mai mult succes pe termen lung decât un jucător care se bazează doar pe noroc.
Unii sunt pariori, alții sunt jucători, iar alții sunt rechini în apă. Cei care fac parte din categoria rechinilor sunt jucătorii profesioniști, mereu axați pe câștig și cu o viziune pe termen lung. Însă, cu siguranță că și jucătorii profesioniști au pierdut foarte mulți bani înainte de a reuși să facă profit. Este un lucru normal, însă nu mulți jucători înțeleg acest lucru, și anume că pentru a reuși trebuie mai întâi să greșești. O altă problemă este că unii jucători se lasă ghidați de către alți jucători “profesioniști” de la cazino.
De multe ori, informațiile eronate sau incomplete sunt cele care îi fac pe jucători să tragă concluzii greșite. Un magician bun va lăsa mereu spectatorii să tragă singuri concluziile cu privire la cum a reușit să facă un anumit truc pentru că dacă le va spune adevărul s-ar putea să nu fie la fel de surprinzător precum ar vrea aceștia să fie. Există și o vorbă celebră în acest sens: nimic nu te păcălește mai mult decât minciuna pe care ți-o spui ție. Așadar, fiecare trebuie să înțeleagă că uneori trebuie să îți schimbi percepția cu privire la un anumit lucru, fie el greșit sau corect.

Fii realist

Este foarte ușor să cazi în capcana unor obiceiuri greșite atunci când înveți de la alții, întrucât aceste obiceiuri s-ar putea să ți se pară corecte la început și să fie aproape imposibil să renunți la ele decât dacă analizezi în mod realist rezultatele tale. Dacă ți-ai calculat toate câștigurile și pierderile și ai realizat că totuși ești pe profit atunci foarte bine, înseamnă că ești pe drumul cel bun. Însă dacă observi că undeva există o problemă, fii realist și recunoaște. Aproape la fiecare joc există o metodă mai bună de jucat pe care încă nu o cunoști. De asemenea, orice decizie în stilul tău de joc te poate afecta pe plan financiar pe termen lung. Trebuie să te gândești cât de mult ești dispus să pierzi.
Întreabă-te dacă te distrezi în timp ce te joci. Răspunsul la această întrebare s-ar putea să te ajute să identifici mult mai ușor potențiala problemă sau chiar să alegi să schimbi jocul la care îți petreci timpul. Dacă pierzi mai mulți bani decât ești dispus să pierzi, atunci s-ar putea să fie o problemă la stilul tău de joc sau ți-ai ales un joc care nu are șanse foarte mari de câștig. Poți căuta un alt joc sau să începi să cauți pe internet sau în cărți sfaturi.

Analizează pe ce te bazezi

Indiferent care sunt rezultatele tale pe termen lung la pariuri, folosește-te de experiența pe care ai acumulat-o pentru a găsi noi strategii de a câștiga. Gândește-te cum și când ai început să îți formezi anumite obiceiuri. Îți garantez că dacă nu ai căutat sfaturi pe internet sau în cărți, s-ar putea ca primul tău câștig să fie cel care te pune în dificultate, indiferent dacă deciziile pe care atunci le-ai luat sunt sau nu corecte. Faptul de a plasa câteva pariuri mari s-ar putea să îți aducă profit de două sau trei ori, dar dacă nu ai un noroc incredibil, vei vedea că pe termen lung acestea te vor ajunge din urmă și vei ajunge să pierzi chiar mai mult decât ai câștigat.
Nu te poți decide cu privire la un anumit joc doar după rezultatele pe termen scurt sau s-ar putea să îți dai seama că ești pe drumul greșit. Totuși, oamenii preferă să creadă ceea ce vor, indiferent de dovezile ce li se aduc. Odată ce o persoană și-a format opinia pe baza unei experiențe precedente este aproape imposibil să o convingi că nu este cum crede ea. De aceea, analizează-ți foarte bine cunoștințele și nu te baza doar pe experiența proprie, întrucât s-ar putea să nu fie cea corectă.

Concluzie

Foarte mulți pariori au învățat să joace într-un mod eronat de la alți jucători de la cazino. Nu spun că toți dau sfaturi greșite, însă în general se bazează pe vorbe, nu pe fapte reale și dovedite. De aceea, uneori va fi nevoie să îți schimbi modul de gândire și să realizezi unde este problema. Încearcă să te documentezi cât mai mult posibil cu privire la un joc și chiar să înveți de la cei profesioniști, nu de la amatorii în domeniu. Fii realist și pune-ți câteva întrebări care să te ajute să îți analizezi motivațiile și convingerile.

Ad.V.

Lasă un răspuns