Cultură de cannabis, într-o curte din Tazlău. Un adolescent și un bărbat, reținuți!


Un adolescent de 15 ani și un bărbat de 34, ambii din Tazlău au fost reținuți ieri de polițiști, fiind suspectați de trafic și deținere de droguri, informează Inspectoratul Județean de Poliție Neamț. Asta după ce în curtea bărbatului de 34 de ani au fost descoperite 11 plante de cannabis, iar într-un dulap din casă a fost găsită o seră improvizată pentru creșterea și uscarea acestor plante.
Totul a ieșit la iveală în timpul anchetei pe care polițiștii o efectuau asupra celor doi, suspectați că în noaptea de 13 spre 14 iuniie ar fi furat produse alimentare dintr-un magazin din localitate.
Polițiștii au extins cercetările, stabilind că cei doi ar mai fi săvârșit încă două fapte de furt din locuințe, în cursul lunii mai 2017, creând un prejudiciu total de circa 4000 de lei. În cadrul investigațiilor efectuate, polițiștii s-au deplasat la adresa unde locuiește bărbatul de 33 de ani, în gradina casei fiind observate câteva de plante ce păreau a fi cannabis. Ca urmare a celor constatate, au fost sesizați ofițerii din cadrul Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Neamț, împreună cu care s-a efectuat o percheziție domiciliară.
Echipele de poliție au identificat în interiorul locuinței, într-un dulap, o seră improvizată destinată creșterii și uscării plantelor de cannabis, iar în curtea locuinței 11 plante. Totodată au mai fost identificate mai multe bunuri, stabilindu-se că ar putea proveni din furturile comise”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Alex SÎRBU / Foto: IPJ Neamț

2 thoughts on “Cultură de cannabis, într-o curte din Tazlău. Un adolescent și un bărbat, reținuți!

  1. Pana la urmă câți ani are bărbatul? 34 sau 33 sau cel de 33 e o alta persoana?

Comments are closed.