Culmea mobilizării la vot: Arsene și-a pus poză pe facebook cu el lângă mormântul Părintelui Justin! Și i-a pocit și numele duhovnicului!

Culmea mobilizării politice pentru votul pro Referendum a fost atinsă în județul Neamț unde Ionel Arsene (președinte PSD Neamț, președinte CJ Neamț, prieten al lui Liviu Dragnea) a pus pe facebook o fotografie cu el însuși la mormântul Duhovnicului Justin Pârvu, cu 4 ore înainte de închiderea urnelor.

Mai mult, alături de fotografia respectivă, Arsene a postat și un mesaj mobilizator în care invocă numele fostului Stareț de la Mănăstirea Petru Vodă și – mare creștin! – scrie greșit numele Duhovnicului. Dacă pronunția numelui respectiv este tolerată, cât de cât, și în forma corectă „Justin” și în cea mai populară „Iustin”, scrierea corectă a numelui starețului consacră o singură formă: JUSTIN.

Ei bine, în zelul lui de a se folosi de orice pentru ca eșecul referendumului să nu devoaleze, în fapt, eșecul actualei clase politice și mai ales a PSD – cu accent special pe Liviu Dragnea – Arsene se folosește de orice, inclusiv de memoria Duhovnicului de la Petru Vodă dar îi scrie numele în mod greșit: ” M-am rugat părintelui Iustin ca Dumnezeu să trezească poporul ăsta, pe robii Lui”.

Un mesaj care arată o disperare cruntă, o dorință spre limita patologicului de a repara în ultima clipă un boicot masiv generat și de antipatia față de PSD și de unii dintre liderii săi.

Mobilizare? Ipocrizie religioasă maximă dublată de analfabetism a la Andrușcă? Fiecare cititor e liber să creadă ce vrea…

Mai jos, integral, mesajul lui Arsene:

<<Eu tot cred că vom avea la încheierea votului macar 30 de procente. Eu tot sper că partidele vor face ce au promis, că preoții și pastorii vor convinge oameni să iasă la vot.
Pentru că dacă nu va fi validat referendumul nu va fi bine deloc pentru țara asta….și mi-e frică, recunosc. M-am rugat părintelui Iustin ca Dumnezeu să trezească poporul ăsta, pe robii Lui, și în ultimul moment măcar să înțeleagă ce miză are acest referendum.
Mai avem timp să ieșim la vot și să punem România pe o traiectorie sănătoasă! Îi datorăm asta țării și nouă înșine!>>.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Culmea mobilizării la vot: Arsene și-a pus poză pe facebook cu el lângă mormântul Părintelui Justin! Și i-a pocit și numele duhovnicului!

  1. Ce fata de sofer are! Disperarea e cu atat mai mare cu cat a alocat o suma imensa bisericilor zilele trecute. Din banii nostri. Stim, vor spune ca nu s-au implicat ca altfel ar fi adus 90% din votanti la referendum. Adevarul este ca gasca de penali care ne guverneaza nu mai pot mobiliza decat intre 5 si 10% dintre votanti. Diferenta de la referendum, pana la 20%, a fost generat prin furt, liste suplimentare, urne mobile etc. Trebuie anchetati si pusi sa dea banii inapoi.

  2. Nu stiu cine il consiliaza, dar acest gen de poze ii fac mai mult rau!Nici tinuta nu este adecvata, ar trebui sa poarte niste pantaloni mai largi si un sacou.Mai mult, daca voia rezultat la referendum, trebuia sa faca mobilizarea activului PSD…Eu nu vad un lucru rau in asumarea politica a unei initiative civice.Problema e ca lucrurile trebuie duse pana la capat , nu numai din vorbe si poze pe facebook…

Lasă un răspuns