Culiţă Tărâţă îl ameninţă iar pe Liviu Dragnea: “Unii vor totul, dar vor pierde totul!”.

Update VIDEO: Aveti alăturat, fragmentul COMPACT (fără nicio tăietură, lipitură etc) în care Culiţă Tărâţă face respectivele afirmaţii, în cadrul unei emisiuni de la EST TV Neamţ cu tema „INTERESE MAFIOTE BLOCHEAZĂ DEZVOLTAREA JUDEŢULUI NEAMŢ”.


Culiţă Tărâţă
a transmis din nou un mesaj cât se poate de dur spre Vicepremierul şi Ministrul Dezvoltării: “Unii vor totul, dar vor pierde totul!”.

Respectiva ameninţare (făcută la Est TV Neamţ, considerată televiziunea de casă a baronului UNPR) nu a avut precizat în clar, adresantul, dar contextul în care a făcută nu lasă loc niciunui dubiu. Dialogul din acel moment dintre Tărâţă şi cei doi moderatori se referea la ultimele schimbări făcute de Guvern pe aplicarea celebrei Ordonanţe 28, prin care bani de la Ministerul Dezvoltării ajung la primăriile locale, pentru investiţii în infrastructura locală. Mai concret, dacă anterior depunerea proiectelor şi derularea investiţiilor presupunea intermediarul Consiliul Judeţean (de unde şi expresia „finanţările pe OG 28 stau în pixul preşedintelui CJ”), după ultimele modificări operate, traseul este unul direct şi exclusiv comună – minister. În urmă cu câteva săptămâni, chiar a ajuns la Prefectura Neamţ o adresă, remisă ulterior şi primarilor din judeţ, prin care se sublinia noua reglementare. Ei bine, spunând în cadrul emisiuniii respective că el a respectat legea de aplicare a Ordonanţei 28 dar că alţii au modificat-o pentru ca finanţările să nu mai treacă prin Consiliul Judeţean, slobod la gură cum îi e felul, Culiţă Tărâţă a scăpat respective perlă: „Unii vor totul, dar vor pierde totul!”.

Cum în locul pixului hotărâtor la preşedintelui CJ rolul revine acum, exclusiv, stiloului de ministru, mai mult sau mai puţin voalată, ameninţarea de mai sus nu pare destinată altcuiva decât lui Liviu Dragnea, Ministrul Dezvoltării.

Nu este prima dată când Culiţă Tărâţă rostogoleşte ameninţător vorbele spre acest ministru. După cum am arătat anterior, cu câteva zile înainte de alegerile europarlamentare, acelaşi baron UNPR îl acuza pe Dragnea (într-un clip electoral!!!) că i-ar fi cerut nici mai mult nici mai puţin decât să direcţioneze, cu dedicaţie, o lucrare de 74 miliarde de lei vechi către o anumită firmă.

Vezi articolul Culiţă Tărâţă: Dragnea îmi spusese să dau la o firmă 74 de miliarde!

Păi, dar ce să ascult? Să ascult că îmi spusese să dau la o firmă 74 de miliarde?… Eu nu-s bătut în cuie la Consiliul Judeţean şi nici el la Ministerul Dezvoltării!”, spunea, în mai, Culiţă Tărâţă, citatul de mai sus cuprinzând, deopotrivă, şi acuzaţie şi ameninţare.

Daniel VINCA

 

 

2 thoughts on “Culiţă Tărâţă îl ameninţă iar pe Liviu Dragnea: “Unii vor totul, dar vor pierde totul!”.

  1. Pingback: Un lider UNPR amenință un vicepremier: Unii vor totul, dar vor pierde totul! – Stiri pe surse - Cele mai noi stiri

  2. MAI RAU LE TREBUIE LUI DRAGNEA SI PSD.ISTILOR. EI AU CREAT SI PROTEJAT PE ACEST MAFIOT DE TARATA. DOSARELE LUI PENALE SRAU IN SERTAR LA DNA, DIICOT SI LA ALTI PROCURORI. DLAF A CONSTATAT CU FIRMA LUI TCE 3 BRAZI A CREAT O RETEA DE 20 DE FIRME MICI CA SA IA BANI PE PROIECTE PENTRU MICII FERMIERI SI TOTI BANII AU FOST FRAUDATI SI AU AJUNS IN CONTUL TCE 3 BRAZI. ARE REDEVENTA NEPLATITA DE 25 MILIOANE DE EURO LA ADS. ACUM CUMPARA PENTRU SPITAL UN TOMOGRAF CARE COSTA 250.000 EURO CU 1,2 MILIOANE DE EURO IN COMPLICITATE CU DIRECTORUL, DR. LAZAR.
    POLITISTII SI PROCURORII II ANCHETEAZA PE CEI CARE FURA UN BRAT DE VREASCURI DIN PADURE DAR PE TARATA IL OCOLESC PENTRU CA ACESTA PLATESTE TAXE DE PROTECTIE SAU II AMENINTA CA II DA JOS DIN FUNCTIE. ASA FUNCTIONEAZA JUSTITIA IN ROMANIA.

Lasă un răspuns