CULISE Ce a făcut Arsene imediat după eliberare? Detalii despre prima fotografie

Fotografia de mai sus a fost postată pe facebook vineri, la ora 17, de Codrin Stefanescu, deci la nici 3 ore dupa eliberarea lui Ionel Arsene de catre magistratii Tribunalului Bacau in dauna solicitarii DNA care solicitase, dupa ordonanta de retinere, mandat de arestare.

In foto de mai sus sunt alti doi grei din PSD, Marian Oprisan (presedinte CJ Vrancea) si Codrin Stefanescu (responsabilul cu circul la televizor).

Pentru cei care au dubii ca fotografia a fost facuta in ziua eliberarii, inca o imagine, prinscreen dupa video Antena 3.

Dincolo de diferentele de luminozitate (prima e realizata la interior, la lumina calda), uitati-va la un detaliu: puloverul gri, cu anchior in V, cu acea margine / tiv de culoare neagra…

Revenind la poza cu cei 3, teoretic ar fi putut fi facuta in zeci de localitati din Romania, in care Arsene sa fi putut ajunge in 2,5 -3 ore cu masina. Primele noastre banuieli au mers pe variantele Bacau, Focsani, Bucuresti. Surse bine informate ar paria pe varianta Focsani…

Oricum, pana sa ajunga la respectiva intalnire, la iesirea din arest, Arsene s-a vazut cu familia (sotia si baiatul) si a dat dar mai ales a primit zeci de telefoane. Unul din primele telefoane date a fost catre parintii sai.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “CULISE Ce a făcut Arsene imediat după eliberare? Detalii despre prima fotografie

  1. Ok, înțeleg că subiectul Arsene e nr 1 în Neamț în perioada asta, dar totuși nu credeți că sunt mai importante protestele din 20.01, ce au fost inclusiv la Piatra Neamț, decât ce a mâncat Arsene imediat după eliberare?
    Puteați pune măcar o știre despre seara de 20.01 dar când ești subiectiv… ești în stare ca în seara cu pricina să te uiți la etno tv și efectiv să nu știi de proteste. E de înțeles dacă ești un mare și dedicat „fan” „etno TV”.
    Cu talentul vostru jurnalistic îl puteți întreba sincer pe Arsene unde a fost Focșani, Bacău etc și ceva îmi spune că vouă vă va spune adevărul. Prietenii știu de ce.
    Adevărul, ce lucru rar și prețios e în ziua de azi. Un mister total pentru unii, mulți din păcate.

Lasă un răspuns