CULISE: „Bine aţi venit la Neamţ, domnule preşedinte Orban. Aşa îl mai vedem şi noi pe senatorul Ţapu în judeţ!”

Legenda FOTO: imagine postată de Eugen Ţapu pe pagina de faecbook, după cafeaua de dimineaţă şi înainte de şedinţa BPJ PNL Neamţ. N-a ajutat…

Prezent la Piatra Neamţ cu ocazia Zilelor Oraşului, Ludovic Orban a avut şi ocazia să vadă adevărata stare de spirit din Organizaţia Judeţeană. Şedinţa de BPJ lărhit (Birou Politic Judeţean) nu a fost scutită de câteva săgeţi spre Organizaţia PNL Piatra Neamţ (cu BPL desfiinţat şi reînfiinţat) dar mai ales spre senatorul Eugen Ţapu.

Sursele Vestea spun că Ţapu a fost criticat frontal pentru lipsa lui de activitate politică în teritoriu, Orban aflând cu această ocazie că senatorul nici nu calcă prin judeţ.

„Bine aţi venit la Neamţ, domnule preşedinte Ludovic Orban. Şi chiar dacă această vizită este făcută cu un anumit scop, pentru un anumit eveniment, noi liberalii din Neamţ vă mulţumim că aţi dat curs invitaţiei pentru că aşa avem şi noi ocazia să-l mai vedem pe domnul senator Eugen Ţapu. Tot cam a doua oară în ultimul timp, ca şi pe dumneavoastră”, a fost unul dintre mesajele din sală citate de sursele neoficiale Vestea.

Un alt membru al BPJ PNL Neamţ, reprezentant al unei organizaţii locale rurale, a amintit despre promisiunile senatorului dinainte de alegerile parlamentare când cerea sprijinul organizaţiilor locale promiţând susţinere pentru dezvoltarea localităţilor. „Aţi promis susţinere, dezvoltare, proiecte. Nu v-am mai văzut pe la noi prin comună, domnule Ţapu”.

Senatorul vizat nu a răspuns acestor ironii sau critici. S-o fi gândit că poate genera un val şi mai mare de reacţii…

D.V. – foto: facebook – Eugen Ţapu

 

3 thoughts on “CULISE: „Bine aţi venit la Neamţ, domnule preşedinte Orban. Aşa îl mai vedem şi noi pe senatorul Ţapu în judeţ!”

  1. Ei,..ce mai…avem o Incredere „oarba”,in ceea ce spune Orban…EL E ORBIT ,DACA APAR, CUMVA, NISTE REALIZARI …CARE NU APARTIN SI NU AU APARTINUT NICIODATA LIBERALILOR! PACAT!el vorbeste ca sa se auda…caci stie probabil parerea oamenilor!

  2. ce mai face pe interesantul,acest Orban,care nu e in stare de nimic…dar stie sa critice ,pe cei care au rezultate bune!moare de ciuda!e un DUSMAN AL TARII SI AL POPORULUI ROMAN…DACA E ASA ABIL,SA PUNA MANA SA FACA CEVA PT OAMENI!

  3. LA ASTIA ,NICI COMENTARIILE NU LE DORESC,desi cer comentarii…niste ipocriti ,in frunte cu ORBESCU!

Lasă un răspuns