Cuc, Ministrul asumat de PSD Neamț, REZISTĂ atacului lui Bădălău, cel care înjura Diaspora!

Măcelul (sau reorganizarea internă) din PSD – partid care își caută busola după cele două lovituri crunte încasate simultan, pierderea alegerilor parlamentare și încarcerarea președintelui Liviu Dragnea – a atins și zona de interes a organizației nemțene. Inamic mai vechi al lui Răzvan Cuc, Ministrului Transporturilor asumat de organizația nemțeană, Niculae Bădălău a cerut demisia i-a cerut demisia colegului.

Liderii social-democrați se află, marți seară, într-o ședință extraordinară a CEX, după ce Liviu Dragnea a ajuns în pușcărie, pentru următorii 3 ani și 6 luni. Astfel, conform unor surse, Niculae Bădălău, ministru al Economiei, l-a criticat vehement pe Răzvan Cuc, omologul de la Transporturi, și a cerut demitarea acestuia, anunță siteul pcnews.ro.

Bădălău a fost contrat imediat de alți colegi de partid, care i-au transmis, așa cum susține România TV, că și el ar trebui remaniat, dacă s-ar face un proces de curățire guvernamentală. În plus, lui Bădălău i s-a reproșat celebra filmare de anul trecut, de la o petrecere, în care îi înjura pe românii din Diaspora, ceea ce a crescut ura în străinătate față de PSD.

Bădălău, care este Ministru al Economiei și șef al organizației județene Giurgiu (din care a făcut parte și Ministrul de la Transporturi) a fost împotriva reintrării lui Răzvan Cuc în Guvern, în februarie 2019.

<<Favorit pentru ministerul Transporturilor, Răzvan Cuc este contestat de ministrul Niculae Bădălău, care-i este șef la organizația PSD Giurgiu. Fost ministru al Transporturilor în Guvernul Mihai Tudose și deputat de Giurgiu, Cuc a fost propus de Ionel Arsene și susținut de Dragnea. De partea cealaltă, Bădălau aflat la Bruxelles a scris pe pagina sa de Facebook că organizația PSD Giurgiu are altă propunere „dacă tot doresc un om valoros și competent”.
Potrivit unor surse social-democrate, Cuc este susținut de Liviu Dragnea la propunerea lui Ionel Arsene. Răzvan Cuc a fost ministru al Transporturilor în mandatele premierului Grindeanu și Tudose. El a demisionat în octombrie 2017 din Guvern>>, scria în februarie Hotnews.

Susținut de liderul PSD Neamț (care, prin prisma rezultatelor organizației, putea emite pretenții pentru nominalizarea unui Ministru), Răzvan Cuc a reintrat atunci în Guvern. Au trecut doar 3 luni și Bădălău nu a ratat nici actuala conjuntură pentru a forța iar demiterea din Guvern a fostului său coleg de organizație județeană. Demersul a fost unul sortit eșecului cu atât mai mult cu cât Arsene și PSD Neamț au, din nou, avantajul câștigării alegerilor în județ, chiar dacă de data asta la o diferență foarte mică.

V.N.

Lasă un răspuns