Cuc: „Lazăr, Cozmanciuc, Țapu, deschideți Spitalul Lețcani!” VIDEO

Deputatul PSD Răzvan Cuc le cere parlamentarilor PNL Mugur Cozmanciuc și Eugen Țapu dar și Prefectului de Neamț George Lazăr să deschidă de urgență Spitalul Modular de la Lețcani (în care CJ Neamț a investit 16 milioane de lei).

În conferința de presă susținută ieri la sediul PSD Neamț (împreună cu Florentina Moise, președintele PSD Piatra Neamț), Răzvan Cuc s-a declarat și el siderat de imaginile de la Spitalul Județean (cu bătrâni ținuți sub cerul liber 10-12, chiar 14 ore, fără o cană de ceai…) dar a punctat drept cauză principală a acestei situații faptul că Spitalul Modular nu este deschis.

Cuc a acuzat autoritățile liberale că nu ar da autorizațiile necesare doar pentru a pune bețe în roate funcționării respectivului spital care a fost inagurat la mijlocul campaniei electorale de președinții CJurilor Iași și Neamț.
Presa din Iași spune că autorizațiile lipsă ar fi efectul unor probleme de organizare și funcționalitate care nu respectă normele legale și, pe acest subiect, Răzvan Cuc spune că politicienii liberali și chiar Ministrul Sănătății ar trebui să ajute administratorii spitalului în a rezolva deficiențele.

Realizat cu bani de la Consiliile Județene Neamț și Iași dați ONG-ului Euronest, Spitalul Modular de la Lețcani a fost predat Spitalului de Boli Infecțioase iași în cadrul căruia ar urma să funcționeze ca secție externă.
Mai jos, în format VIDEO, conferința de presă de ieri în care Răzvan Cuc a atins problema acestui spital care nu funcționează încă:

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns