Cuc dă cu PNL-ul de pământ: „Regulile impuse de Guwern sunt doar pentru popor, nu pentru liberali!”

Deputatul PSD Răzvan Cuc are un mesaj foarte dur pentru PNL și pentru cei din Guvern, punctând ipocrizia celor care impun reguli românilor dar ei nu le respectă. Parlamentarul social-democrat amintește de episodul din biroul Premierului (de la ziua de naștere a lui Ludovic Orban), de petrecerea privată din familia lui Rareș Bogdan (evenimente derulate fără respectarea regulilor impuse chiar de Guvern) și ajunge la recenta acțiune a PNL Iași, desfășurată în același stil, cu binecuvântarea chiar a unui ministru.

Mesajul integral al deputatului Răzvan Cuc:

<<P𝐍𝐋 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚 𝐬𝐚 𝐢𝐬𝐢 𝐛𝐚𝐭𝐚 𝐣𝐨𝐜 𝐝𝐞 𝐫𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢!

🛑 Liderii PNL nu mai au niciun fel de limite. Nu trece nicio săptămână fără o petrecere liberală. După ce au servit Lagavulin în biroul lui Orban de la Palatul Victoria și al doilea om din PNL, adică Rareș Bogdan, a făcut o petrecere cu 100 de persoane, acum petrecerea s-a mutat în Moldova.

🛑 Costel Alexe, ministrul Mediului, și noul lui coleg ”liberal”, Mihai Chirica, au organizat o adunare cu 100 de persoane într-un spațiu închis. Imaginile arată clar că distanțarea socială și respectarea măsurilor de protecție nu există. Evident, regulile impuse de Guwern sunt doar pentru popor, nu pentru liberali. Ei au dreptul să își sărăbătorească zilele de naștere în birourile din guvern, să invite și să petreacă alături de alte zeci de persoane.

🛑 Cum aveți pretenția, domnilor, ca românii să respecte regulile când voi încălcați cu nesimțire toate regulile? Ați obligat cei mai amărâți români să aleagă între a cumpăra o pâine sau a-și cumpăra mască de protecție ca să nu primească amenzile colosale. Le-ați promis măști gratuite, dar acestea nu au ajuns nici astăzi la ei.

🛑 Știți doar să mințiți românii, să încălcați regulile impuse chiar de voi și încasați șpăgi. Românii văd. Românii ies la vot>>.

D.V.

Lasă un răspuns