Cu torţe! Mitingul ACL a închis campania la Piatra Neamţ (50 FOTO)

Miting si marş ACL la Piatra Neamţ, vineri seara, la finişul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale. Cu scenă montată între Turnul lui Ştefan şi Primărie, cu muzică în boxe, cu pancarte şi bannere (unul chiar uriaş, de vreo 8 metri), cu steaguri…

Au urcat pe scenă lideri ACL sau politicieni afiliaţi la tabăra pro-Iohannis (deputatii Mugur Cozmanciuc, Radu Surugiu, primarul Alexandru Drăgan, viceprimarul Dragoş Chitic, consilieri liberali sau din proaspăta tabăra a independenţilor /ex-PDL dar şi Monica Anton) dar şi vocea tinerilor reprezentată de Gabriela (şi atât), o tânăra care a avut iniţiativa unor proteste fără a avea legătură cu partidele (după cum a spus deputatul Surugiu, speakerul evenimentului).

După mitingul de la Turn (cu discursuri rostite înflăcărat – Surugiu, Cozmanciuc, Chitic, Drăgan – sau citite cu poticneli – Râtanu, preşedinte interimar PDL), cei circa 300 de manifestanţi (cam cât au fost şi acum 2 zile la mitingul pro-Ponta) au plecat şi ei într-un marş, pe acelaşi traseu al patrulaterului din centrul oraşului (TT-Casa de Cultură-Muzeul de Istorie-Hotel Ceahlău-Turn).
Faţă de cel al PSD, mitingul ACL a avut un plus de culoare şi contrast dat, în noapte, de luminile torţelor purtate în mâini de cam jumătate dintre participanţi.

………………………………………..

Grupul contra-Iohannis, pro-Ponta
psdLa fel ca miercuri seara când simpatizanţii pro-Ponta au avut un grupuleţ anti venit sa puncteze, şi marşul ACL s-a lovit, chiar la coborârea scărilor de la Turn, de o grup mai mic a adversarilor. De astă dată forţele de ordine au fost în zonă şi au avut grijă să prevină orice apropiere a taberelor, simpatizanţii cu mesaje pro-Ponta fiind mutaţi, grijuliu şi preventiv, din timp, pe trotuarul opus Teatrului Tineretului.

vestea.net

 

 

Lasă un răspuns