Cu drag, de la Apaserv: Tot cartierul Dărmăneşti, azi, fără apă!


Apaserv a anunţat mai devreme că din cauză unor probleme noi apărute, avaria anunţată cu tot cu întreruperea apei pentru ao parte a cartierului Dărmăneşti se extinde la tot cartierul respectiv dar şi în două comune vecine cu Piatra Neamţ, Gîrcina şi Girov.

„Din cauza complexităţii lucrărilor de remediere a avariei se întrerupe furnizarea apei potabile în tot cartierul Dărmăneşti, comuna Gârcina şi sat Turtureşti din comuna Girov”, a anunţat azi Apaserv.

Anunţul de ieri era: „ApaServ anunță beneficiarii săi că din cauza executării unor lucrări la rețeaua de distribuție a apei potabile, va sista furnizarea apei potabile în ziua de Miercuri, 21/08/2019, între orele 08:00-18:00 în municipiul Piatra Neamţ, cartier Dărmăneşti-străzile: Mihai Viteazu (blocurile cu 10 niveluri), Constantin Mătase, Aleea Garofiţei, Aleea Ulmilor, Vărăriei, Grigore Ureche, Hangului, Poiana Teiului, Aurelia, Izvorul Alb, Pepinierei, Gavril Galinescu, Nicolae Iorga, 1 Decembrie 1918 (blocurile G5, G6, G7, G8) şi Piaţa Dărmăneşti. Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei www.apaserv.eu.”

V.N.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Cu drag, de la Apaserv: Tot cartierul Dărmăneşti, azi, fără apă!

  1. LIPITORII DE AFISE(PROFESORII DE TUMBE) din conducerea APASERV,nu au auzit de schimbul III ?!

Lasă un răspuns