Cu complicitatea tacită a Prefecturii! Primarul condamnat penal de la Hangu dă ultimele tunuri!

Deși a fost condamnat penal la închisoare cu suspendare și la pierderea funcției de primar, Gavril Lupu de la Hangu profită din plin de lentoarea Prefecturii (care trebuia să emită ordin de demitere) și mai dă niște tunuri.

Afacerea pentru care a fost condamnat Gavril Lupu are legătură cu administrarea pajistilor din comună și – interesant! – la punctul 2 al ședinței convocată tot de el (pentru vinerea viitoare) e fix modificarea și completarea unei HCL legată de pajiști.
Interesant e și ultimul punct de pe ordinea de zi (organigrama și statul de funcții din Primărie). Nu știm exact ce cuprinde dar, în contextul dat, nu poate fi omisă ispita de a ne gândi și la ipoteza că poate se pregătește vreun post călduț, gen consilier al primarului. Că viceprimarul care urmează să primească atribuții de primar are nevoie – nu-i așa! – să fie consiliat de cineva foarte bun, cu sau fără bagaj cazier.

Deși Gavril Lupu a fost condamnat în urmă cu câteva zile, prefectul Adrian Niță nu a anunțat public că l-ar fi demis (așa cum cere și sentința și legea) pe primarul ștampilat de Justiție drept infractor. Iar siteul Prefecturii, la secțiunea Ordine Prefect, e tot înghețaț la data de 10 martie, mai ceva decât calota glaciară.

Lupu e membru PSD, Niță e membru PSD. Și probabil acest detaliu e doar o coincidență și că posibila explicație ar fi că Prefectura așteaptă să primească adrese și rugăminți scrise de la Justiție, așa cum se întâmplă în astfel de cazuri aflate sub zodia coincidenței politice. Poate și vreun dosar cu șină, cu un timbru de 1 leu…

Reamintim că sentința Curții de Apel a fost publicată pe siteul Ministerului Justiției și că, în conformitate cu legea, documentele publicate pe astfel de platforme sunt considerate a fi OFICIALE.

D.V.

One thought on “Cu complicitatea tacită a Prefecturii! Primarul condamnat penal de la Hangu dă ultimele tunuri!

 1. prefectul ”Nita”nu poate lua nici un fel de decizie pana nu ii spune Arsene ce decizie a luat.
  Acest articol este adresat gresit”prefectului”.Trebuia adresat lui Arsene.
  In acest timp prefectul Nita care nu are nici o ”puterea”de decizie…fiind o simpla marioneta a lui Arsene care l-a facut”om” se indreapta spre incasarea celui de al 4 salariu de 200 milioane NET ,in total 800 milioane NET fara sa faca absolut NIMIC.
  Asa se sifoneaza banii in Romanica cu salarii aberante date unor oameni care nu fac nimic si nu au capacitate de a lua nici un fel de decizii.
  Ii recomandam inca odata dl prefect Nita sa-si dea demisia ca nu moare de foame pentru a-si salva ultimul dram de demnitate si onoare daca mai are.
  Se pare insa ca demnitatea si onoarea nu conteaza in fata purcoiului de bani pe care ii incaseaza degeaba,
  Lamentabil.

Lasă un răspuns