Cu cine merg liberalii nemţeni la alegerile pentru şefia partidului? Fotografia care face cât o mie de cuvinte…

Dacă ai întreba acum pe liberalii din Neamţ pe cine susţin – oficial! – în bătălia de la centru care se va termina cu alegerea noului preşedinte al PNL Neamţ, probabil că fie ţi s-ar răspunde „mai vedem”, fie că “libera opţiune a delegaţilor” etc.

Fotografia de mai sus poate arăta o direcţie. Poza a fost făcută la şedinţa de duminică, când au avut loc alegerile la PNL Neamţ, la care au participat şi 3 dintre cei care s-au încris în cursa pentru şefia naţională a partidului: Cristian Buşoi, Ludovic Orban, Cătălin Predoiu.

Toţi 3 au fost invitaţi să ia cuvântul iar instantaneul de mai sus este surprins când la tribună era Predoiu. Pe care cei din staff-ul PNL Neamţ nu prea îl băgau în seamă. Buşoi privea şi el spre Mugur Cozmanciuc (cel ce avea să fie ales preşedinte PNL Neamţ) sau, mai exact, spre spatele acestuia. Pentru că deputatul Cozmanciuc era cu capul întors spre stânga sa, unde se afla Orban care tocmai explica ceva. La stânga lui Orban se afla deputatul Laurenţiu Leoreanu, cu capul întors spre dreapta. Unghiul privirii lui Leoreanu devoalează ce-l interesa şi pe acesta: nu cel care vorbea la tribună (ar fi trebuit să ridice privirea), ci discuţia Orban – Cozmanciuc.

Deci, cu cine merg delegaţii liberali din Neamţ ca opţiune pentru şefia naţională a PNL?

D.VINCA

Lasă un răspuns