CTP despre faptul că Ponta nu a organizat ALEGERI ANTICIPATE şi LA NEAMŢ: o năpârcă!

 ctp ponta neamt ziar vestea stiri

Refuzul premierului Victor Ponta de a organiza alegeri anticipate acolo unde legea impune aşa ceva – INCLUSIV ÎN JUDEŢUL NEAMŢ – ţine, în opinia editorialistului Cristian Tudor Popescu de faptul că şeful PSD ar fi “o năpârcă cu ochelari”, conform unui articol publicat de siteul stiripesurse.ro.

“Preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să sesizeze Curtea Constituţională în legătură cu refuzul premierului de a organiza alegeri parţiale, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Editorialistul a mai declarat că şeful statului nu a criticat până acum Guvernul pentru că a crezut că are un pact de coabitare cu premierul Victor Ponta”, scrie siteul citat.

„Acum s-a activat domnul Iohannis, s-a activat după niște luni de zile în care a procedat foarte prost din punct de vedere politic, pentru că domnul Ponta, aşa cum am spus-o mai demult, este o năpârcă cu ochelari, pe care, dacă n-o striveşti la timp, o să-ți sară din iarbă direct la gât. Domnul Iohannis și-a imaginat, cu acest nou pact de coabitare cu domnul Ponta, că domnul Ponta, care l-a ridicat în slăvi – o dată, de două ori, de trei ori – în perioada asta, e foarte bun din punct de vedere politic, că îl ajută la imagine în continuare. Nu e adevărat. Domnul Ponta a stat la pândă și acum lovește pe dedesubt, cum îi e obiceiul, la picioare”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Domnul Iohannis ar putea face o sesizarea la CCR pentru împiedicarea cetățenilor la vot, pentru obstrucționarea votului de către domnul Ponta și guvernul său în mod explicit. Pe data de 4 mai, potrivit legii, trebuia să aibă loc alegeri în trei mari municipii, între care Sibiul domnului Iohannis, în 14 colegii parlamentare. 14 parlamentari e o cifră care poate să influenţeze echilibrul politic din Parlament, și în cinci consilii județene”, a menționat jurnalistul.

Unul din cele 5 consilii judeţene unde ar fi trebuit de mult organizate alegeri anticipate este cel de la Neamţ, unde postul de preşedinte a devenit vacant la finele anului trecut prin decesul fostului preşedinte. De asemenea, de câteva luni bune şi funcţia de primar interimar la Girov este ocupată în regim de interimat. La Piatra Neamţ şi-a dat demisia primarul ales iar cel din comuna Văleni a decedat.

V.N.

 

One thought on “CTP despre faptul că Ponta nu a organizat ALEGERI ANTICIPATE şi LA NEAMŢ: o năpârcă!

  1. Cu riscu’ sa supar vr-un PSD-ist, cetepeul zice bine ! Da’ cine dracu mai pune botul la „scrierile” crocodilului chelios……Doar pesedeii, cand il lauda asta pe pontache…

Lasă un răspuns