CSM Ceahlăul nu a putut învinge pe teren propriu echipa din Borca! 1-1

Un rezultat cât o invitaţie la meditaţie pentru fanii CSM Ceahlău care astăzi au văzut cum favoriţii nu au putut trece pe teren propriu, în etapa de play-off de echipa Bradu Borca.

Gazdele au deschis scorul în minutul 71, după executarea unui penalty iar oaspeţii au egalat după o lovitură cu capul care a urmat executării unui corner.

În celălalt meci al etapei, echipa din Horia a pierdut, pe tene propriu, în faţa celei de la Bicaz,  5-6 (3-4). Meciul a avut loc la Ion Creangă, terenul din Horia fiind suspendat pentru o etapă după ce la o partidă anterioară au fost incidente (epctatorii au intrat pe teren).

Declaraţiile după meciul de la Piatra Neamţ, aşa cum au fost ele consemnate de Gelu Crăcană:

Gabriel Rădulescu: Antr. ASCM. Ceahlăul: „Foarte mulțumit de joc, am făcut un joc foarte, foarte bun, cred că am controlat jocul, am dominat, am avut multe ocazi, meritam să câștigăm, rezultatul ne ține în priză în continuare, urmează să ne pregătim mai bine. Le-am spus băieților că nu este gata campionatul și i-am încurajat, eu consider în continuare că avem prima șansă la baraj. Avem o echipă tânără fără experență, spun că dacă nu apăreau cele două accidentări, altfel am fi gestionat finalul de meci și cu siguranță am fi câștigat la un scor categoric. În general echipa a jucat bine – spre foarte bine. S-a văzut totuși presiunea și încărcătura meciului, ei au stat destul de bine în teren, ocaziile lor au venit pe greșelile noastre, dar băieți noștri sunt de apreciat pentru efortul și dăruirea din teren. Ne vom pregăti foarte bine și cu siguranță vom câștiga meciul de la Borca”.

Pintilii Florin – ( Antr. SC. Bradul Borca) ” Un meci de cel puțin Liga a III-a, cu jucători extrem de buni la Ceahlăul, buni și la noi, așadar așezarea în teren a fost bună și de-o parte și de alta și-l felicit pe domnul Rădulescu, a știut foarte bine să gestioneze contraatacurile noastre. Am avut destule ocazii să deschidem scorul, dacă reușeam să marcăm, poate altfel stăteau lucrurile până la final, după ce ei au marcat din lovitură de la 11 metri, era normal ca eu să scot doi fundași și să întroduc doi atacanți, pentru a forța egalarea, care a venit. La ultima fază de joc dacă eram mai atenți puteam câștiga meciul. Poate nu era corect ca meciul să fie câștigat de noi și consider ca a fost un rezultat echitabil. Nu putem renunța la luptă, mai avem un meci direct cu ei, putem ajunge la un punct în spatele lor și dacă ei se vor încurca pe undeva…. șanse matematice mai sunt, nu putem renunța, domnul primar OVIDIU ne suține necondiționat și foarte inimos, sufletist, îl apreciez și îi mulțumesc foarte mult, mulțumesc și echipei mele că au arătat că știu fotbal. Și noi și Ceahlăul merităm în Liga a III-a”.

Ciprian Jigane – (Președinte ASC. Bradul Borca): ” Rezultatul nu este așa de bun pentru noi, echipa a jucat bine, merităm unde suntem, gazdele mai bune la condiția fizică, experența este de partea noastră. În schimb Ceahlăul merită să meargă mai departe, au bază sportivă și mai bine pe teren, decât prin nu știu ce birouri. Noi am participat trei ani la rând la play-off, clar la intrarea în play-off, cartonașele se anulau. Pentru viitor, sperăm la anul să facem o echipă mai dinamică și cu jucători localnici. Cred că tot Ceahlăul va merge la baraj. Calificarea lor la baraj o vor sărbători la Borca”.

Ovidiu Niță ( Primarul comunei Borca): ” Da sunt mulțumit de rezultat, este echitabil, este dureros când scorul este deschis din penalty, am observat că s-a așteptat momentul acesta, dar, nu comentez. În mod normal scorul este echitabil. Mă bucur că se câștigă sau se perde pe teren, nu în alte locuri. Nu mai sperăm la baraj, dar ne jucăm șansa până la capăt. Ne vom lua revanșa acasă la noi, să le dovedim că și ei pot fi învinși. De când am preluat mandatul sportul cu balonul rotund a fost o prioritate pentru mine. Am înființat echipa în 2012, dar ce ni se întâmplă, mi se pare că nu este normal, pentru că am fost la toate meciurile și tot se vorbește de Borca că ar fi indiciplină la noi. În afară de conducerea AJF-ului, eu personal nu cunosc pe nimeni, arbitri, observatori, am cerut să se câștige jocurile numai pe teren. Vom încerca să facem o pepenieră la Borca, să avem și valorile noastre”.

V.N. – foto şi declaraţii, Gelu Crăcană

Lasă un răspuns