Crunt! O familie cu 4 copii minori a rămas fără casă! Primăria Tîrgu Neamț le asigură cazarea temporară după incendiu…

later edit: Cei 4 minori au vârste cuprinse între 3 luni și 5 ani

6 suflete din Tîrgu Neamț trăiesc una dintre cele mai crunte nenorociri: au rămas fără casă când afară sunt zero grade, în urma unui incendiu care le-a mistuit locuința, agoniseala de o viață și o mare parte din bunuri.

Primăria Tîrgu Neamț a anunțat că le va asigura celor 6 (2 părinți și 4 copii minori) cazarea temporară într-un spațiu social, informează ISU Neamț.

„Incendiu locuinta particulara in or. Tirgu Neamt, str. Sf. Lazar. S-au deplasat la fata locului 2 echipaje de pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere cu apa si spuma
În casa care a ars locuia o familie cu 4 copii minori. Având în vedere că locuința nu mai poate fi locuită, familia va fi mutată într-un spațiu pus la dispoziție de Primăria Târgu Neamț”, a anunțat ISU neamț, aproape în timp real.

Au ars: acoperișul locuinței cu o suprafață de cc 80 mp din astereală de lemn și învelitoare din tablă, tavanul unei camere de locuit și bunurile din aceasta, o anexă (bucătărie de vară) de cca 10 mp și aproximativ 40 mp lambriu din PVC aplicat pe un perete al unei locuințe învecinate

Copii au fost duși, mai întâi, la Compartimentul Primiri Urgențe de la Spitalul Tîrgu Neamț. La o fetiță de 2 ani s-a descoperit, la consult, o arsură de gradul I pe 1% din suprafața corpului, a mai precizat ISU Neamt.

Familia va fi cazată, din dispoziția primarului, la Centrul social „Sf. Teodora”.

D.V.

sursa foto POG
fotografie cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns