CRIZĂ DE APĂ! Apaserv, apel pentru CONSUM RAŢIONALIZAT pentru consumatorii din zona Tîrgu Neamţ!

Lipsa de precipitaţii din ultima perioadă poate duce la o afectare a furnizării apei potabile în oraşul Tîrgu Neamţ şi în câteva comune învecinate, anunţă Compania Apaserv care face un apel la populaţie pentru folosirea raţională a apei. Comunele vizate sunt RăuceştiGrumăzeşti, Agapia, BălţăteştiVânători cu o populaţie de peste 30.000 de locuitori. Astfel că per total, cu tot cu Tărgu Neamţ, ar putea fi afectaţi peste 50.000 de oameni.

<<Având în vedere faptul că în ultima perioadă s-au înregistrat precipitaţii reduse, Compania JudeţeanăApaServ S.A. face apel către utilizatorii din oraşul Târgu Neamţ şcomunele: RăuceştiGrumăzeşti, Agapia, BălţăteştiVânători, să folosească în mod raţional apa potabilă din reţeaua publică, pentru a se putea asigura furnizarea serviciului îcondiţii normale tuturor clienţilor.
Vă mulţumim pentru înţelegere! Pentru informaţii suplimentare, consumatorii noştri pot suna la Dispeceratul ApaServ care functionează non stop, la numărul de telefon 0233/214660, sau pot accesa site-ul companiei, la adresa www.apaserv.eu>>, menţionează Compania Apaserv.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns