Cristian Tapalagă a candidat pentru două funcţii şi nu a obţinut niciuna! Preşedinte CJ – Arcan, vicepreşedinte – Vasiliu!

DSC_7048

Liderul grupului PNL din CJ, Cristian Tapalagă a fost propuşi de colegi şi pentru funcţia de preşedinte CJ şi pentru cea de vicepreşedinte dar, din păcate, nu a obţinut niciuna, la şedinţa extraordinară terminată în urmă cu o oră.

Şedinţa a debutat chiar cu o luare de poziţie a lui Tapalagă care a anunţat că liberalii consideră şedinţa nelegală şi că vor contesta în Contencios. Secretarul judeţului, Daniela Soroceanu a explicat că se impune o astfel de şedinţă şi că este motivat caracterul extraodinar al şedinţei dată fiind situaţia generată de demiterea ex-preşedintelui Constantin Iacoban şi de faptul că, practic, instituţia judeţeană nu are reprezentant legal.

A fost ales un preşedinte de şedinţă în persoana lui vicepreşedintelui Dan Manoliu şi apoi s-a trecut la punctul de zi (pe legea nou) cu privire la alegerea unui preşedinte (putând fi propus orice consilier judeţean în funcţie). Emilia Arcan a fost propusă de Dan Constantin iar Cristian Tapalagă de Dionisie Dumitraşcu. Vot secret şi un rezultat de 20-8 în favoarea social-democratei.

Pentru funcţia de vicepreşedinte a fost propus Daniel Vasiliu Macovei (UNPR cu susţinere PSD) iar liberalii au fost consecvenţi. Rezultatul votului secret: 21-07, tot în defavoarea lui Tapalagă.

D.V.

cop cj

 

Lasă un răspuns