Cristian Pîrvulescu: „Liviu Dragnea îi va exclude pe opozanți!”

Profesorul Cristian Pîrvulescu crede că va urma un val de excluderi din PSD ale constestarilor lui Liviu Dragnea, pentru că liderul social-democraților, ieșit slăbit după CEx-ul de vineri, va încerca să-și restabilească autoritatea, anunță stiripesurse.ro citând o analiză de la digi24.

„Nu este foarte clar ce și-au dorit așa-numiții puciști – să îl excludă pe dl Dragnea, dar fără să fi citit cu atenție statutul, sau au încercat să pună în discuție o problemă? Pentru că dacă a doua ipoteză este cea adevărată, atunci au reușit. Au reușit să pună în discuție puterea lui Liviu Dragnea și au reușit să dovedească opiniei publice că Liviu Dragnea nu mai e la fel de puternic. Asta va avea consecințe cu siguranță în partid, este o victorie a la Pirus, dacă vreți: Liviu Dragnea a învins și știam de la început că are majoritate, dar începe să fie din ce în ce mai contestat și gândiți-vă la un lucru: nici măcar nu știm câți au votat împotrivă, pentru că de o parte, Liviu Dragnea spune că au fost 8 cei care au votat împotriva sa, dar calculele și listele care au fost date de cei care l-au contestat arată că au fost ceva mai mulți  – poate 10, poate 11.
(…)
Poate că dumnealor cred că pot să îl saboteze pe Liviu Dragnea din interior, dar și Liviu Dragnea știe că poate fi sabotat din interior, deci, în consecință, Liviu Dragnea va lua toate măsurile necesare pentru a-i exclude. Și dacă președintele nu poate fi exclus din partid, atunci orice alt membru poate fi exclus din partid și aceste excluderi, care au fost deja cerute în ședința de ieri, vor fi cerute în ședințele următoare, pentru că așa cum și-a eliminat și alți adversari, Liviu Dragnea va încerca să îi elimine și pe aceștia. Va reuși?” – acestea sunt două paragrafe publicate de sursa citată.

Mai multe, AICI.

Irina POPA
sursa foto – POG

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns