Crimă în satul României reale: EXECUTAT CU FURCA ÎN FAŢA CÂRCIUMII!

Satul real din România reală este departe de imaginea idilică la care se raportează mai mereu autorităţile: exemplul crunt este crima care a avut loc sâmbătă seara (2 septembrie 2017), în satul Hlăpeşti, judeţul Neamţ, când un bărbat de 30 de ani a fost pur şi simplu „executat” cu furca de către un consătean cu care avea o dispută.

Şi unde putea avea loc tranşarea controversei decât – tradiţional româneşte, cu accent de Vaslui – în faţa unei cârciumi? Bărbatul de 30 de ani era singur iar tab[ra adversa era formată din doi, unul de 41 de ani, celălalt de 46 de ani. Furat de patima disputei, încurajat probabil şi de încărcătura de alcool, bărbatul de 46 de ani nu s-a mai pierdut în explicaţii şi, dintr-o data, a pus mâna pe furca metalică de adunat fân pe care a împlântat-o în pieptul tânărului de 30 de ani.

A urmat, cu câteva minute înainte de ora 20, inerentul apel la 112, au venit şi Poliţia şi Ambulanţa dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă, deşi aceasta a fost transportată rapid la spital.
“Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț care are competența materială de soluționare a dosarului.

Suspectul de 46 ani a fost reținut pentru 24 ore petru săvârșirea infracțiunilor de omor si tulburarea ordinii si liniștii publice, iar bărbatul de 41 ani a fost reținut pentru 24 ore pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii si liniștii publice”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

V.N.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Crimă în satul României reale: EXECUTAT CU FURCA ÎN FAŢA CÂRCIUMII!

  1. ….prosti daca nu sti ce so intamplat dece vorbesti prosti…
    Lumea mai si crede..
    Cautati de munca…ce lume pruasta

Lasă un răspuns